ATV-urile pentru copii de la Polaris sunt o alegere inspirată pentru cel mai tânăr rider din familie

Constructorul american, Polaris, a adus pe piață, pe lângă gamele sale de ATV-uri și SxS-uri dedicate adulților, mai multe modele de ATV-uri pentru copii și side-by-side-uri pentru cei mai tineri piloți. O astfel de „jucărie” pentru juniorul din familie poate însemna o alternativă mai distractivă și mai sănătoasă de petrecere a timpului liber în natură prin deconectarea de la activitățile indoor. De asemenea, experiența de riding la o vârstă fragedă va insufla încredere în forțele proprii, dezvoltarea spiritului de echipă, simțul competitivității și pasiunea pentru sport. ATVRom Brasov vă oferă, la cele mai bune prețuri, seria completă de ATV-uri pentru copii marca Polaris, alături de echipamente de protecție (căști off road, mănuși, jachete etc.).

Gama de ATV-uri Polaris pentru cei mici este compusă din modelele Outlaw 70, Outlaw 110 EFI, Sportsman 110 și Phoenix 200. Toate modelele sunt concepute la standarde înalte și se inspiră de la ATV-urile destinate adulților, venind cu tehnologie, dotări și un design moderne.

image002

Polaris Outlaw 70 este un mini ATV conceput a fi utilizat de la vârsta de peste 6 ani și impune standardul pentru viitoarele generații de rideri. Se bazează pe un motor 70 cc EFI și dispune de caracteristici de siguranță de top în industrie.

Părinții vor aprecia modelul Outlaw 70 pentru motorizarea optimizată 70 cc, designul ergonomic gândit special pentru o gamă de vârstă extinsă (6 – 10 ani) și dotarea cu limitator de viteză. Kitul de siguranță include cască, control al vitezei, steag, DVD cu instrucțiuni. Acest vehicul off-road pentru copii deține suspensii cu o cursă de 4 inch pe față și pe spate, bară de protecție frontală și faruri cu LED pentru vizibilitate îmbunătățită. Viteza poate fi ajustată pentru a se plia nivelului de experiență al copilului și pentru confort.

Citeste si:  Renovarea locuinței: 6 lucruri în care merită să investești

image003

Polaris Outlaw 110 reprezintă următorul nivel de riding pentru tinerii piloți și campioni în devenire. Este disponibil cu două scheme de culoare atractive. Pachetul este cuprinzător: limitator pentru ajustarea vitezei, injecție electronică (EFI), lumini de zi, suspensie spate cu o cursă mai lungă, tracțiune pe două roți, cască Polaris pentru copii și steag. Acesta e adresează copiilor de peste 10 ani. Kitul include un DVD conceput de antrenori calificați Polaris și oferă informații utile despre bazele de siguranță off-road.

Un alt model reprezentativ pentru gama de ATV-uri copii dezvoltată de producătorul Polaris este Sportsman 110. Și acest ATV este proiectat pentru copii cu vârste peste 10 ani. Dotările standard sunt numeroase: limitator de viteză, injecție electronică (EFI), lumini de zi, suspensie cu o cursă de 6 inch, tracțiune 2WD, motor 112 cc cuplat la o cutie  automată PVT cu trepte F / N / R, rack față de capacitate 6.8 kg, rack spate de capacitate 13.6 kg, cască de protecție Polaris pentru copii, steag, șa de înălțime 686 mm, rezervor de capacitate 7.8 litri, faruri cu LED și DVD cu instrucțiuni. Viteza acestui vehicul este restricționată la  24 km / h din fabrică. Dispozitivul pentru limitarea vitezei poate fi ajustat de către adulții care supraveghează plimbarea atunci când consideră că juniorul poate manevra ATV-ul la un plus de viteză. Viteza de top nerestricționată pentru ATV-ul Sportsman 110 este de 48 km / h.

Citeste si:  De ce sa apelezi la serviciile unui expert contabil?

image004

Phoenix 200 este ATV-ul pentru copii de capacitatea cea mai mare din gamă, și anume 196 cc Acesta se adresează copiilor de 14 ani sau mai mari, cu specificația că micuții sub 16 ani trebuie să fie supravegheați pe traseu. Motorul este cuplat la o cutie automată PVT. Modelul de față dispune de featuri de siguranță, suspensie față cu braț dublu în A și cursa 6.5 inch.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment