Polaris RZR S 1000 EPS ’21 – Un SXS de mare putere

Experții ATVRom Buzau îți prezintă vehiculele la modă în anul 2021: ATV-urile și SXS-urile. De ce aceste automobile? Datorită producătorilor care au reușit să echipeze produsele lor cu tehnologii de ultimă generație și motorizări de excepție, cât și din dorință cumpărătorilor de a profita de o aventură de neuitat în natură, departe de zgomotul și de agitația din acest an. Dacă și tu te afli față în față cu aceeași problemă, aceea a stresului continuu și problemelor necontrolate, ia-ți un partener de joacă și eliberează-te în tărâmul off-road. Un model pe care noi ți-l recomandăm este SXS Polaris RZR S 1000 EPS ’21, potrivit riderilor ce iubesc aventura extremă și practicată într-un stil de pilotare agresiv.

Dotărie SXS-ului Polaris RZR S 1000 EPS ’21

Acest vehicul Side by Side vine la pachet cu un bord digital multifuncțional, cu display C4, turometru, kilometraj, indicator temperatură lichid de răcire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore funcționare, indicator AWD. Acesta va oferi riderului un mai mare control asupra vehiculului. În plus, el mai vine dotat cu o priză de tip brichetă în consolă, un scaun reglabil pentru șofer, oglinzi și portiere. Cât pentru atașarea mai rapidă a accesoriilor, acesta dispune de o tehnologie modernă Lock & Ride.

Designul SXS-ului Polaris RZR S 1000 EPS ’21

Citeste si:  Baia de serviciu: 5 ponturi de amenajare

image002

Acest model are un design sporty, ușor agresiv, care inspiră putere și dă dovadă că este pregătit pentru orice tip de confruntare off-road. Anvelopele față sunt de tip GBC Dirt Commander, 27 x 9-R12, iar cele spate GBC Dirt Commander, 27 x 11-R12. Cât despre jante, acestea sunt unele foarte atractive, de 12’’, din aluminiu.

Avantaje

În comparație cu alte vehicule off-road, precum ATV-urile, acest SXS are o capacitate de transport de 2 persoane, așa că îți poți lua un partener alături de tine în aventură. Capacitatea portbagajului spate este una mare, de până la 136 kg, deci poți stoca diverse lucruri pentru a le lua cu tine la drum. Chiar și capacitatea rezervorului este una vastă, de până la 36 L, oferind vehicului o autonomie mai mare.

Nu îți face griji dacă un alt partener care te însoțește în aventura off-road cu propriul vehicul rămâne blocat, împotmolit sau are probleme tehnice. SXS-ul tău poate tracta până la 682 kg, o masă cu 80 de kg mai mare chiar și decât masa proprie.

image003

Motorizarea SXS-ului Polaris RZR S 1000 EPS ’21

Un astfel de vehicul masiv, sporty, are nevoie la rândul său de un motor puternic, apt să învingă orice adversar sau tip de teren. Astfel că, Polaris RZR S 1000 EPS 2021 are în componența sa un motor ProStar 1000, în 4 timpi, 2 cilindri, 999cc, cu răcire pe lichid, capabil să livreze până la 100 de cai putere. Acesta este cuplat la o cutie de viteze automată PVT (Polaris Variable Transmission) P/R/N/L/H. Tracțiunea este selectabilă High Performance On-Demand True AWD/2WD/VersaTrac Turf Mode. Pentru a face misiunea conducătorului una cât mai ușoară, vehiculul are și un sistem ETC de control electronic al accelerației, cât și o servodirecție electronică EPS.

Citeste si:  Metavers, un domeniu pe care nu trebuie sa il ratezi
Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment