Daca iti doresti sa-ti faci cunoscute produsele sau serviciile, hai sa ne cunoastem si sa vedem care ar fi cea mai buna modalitate de promovare.

Avem nenumarate solutii, important este ca impreuna sa o gasim pe cea mai potrivita si pe cea mai corecta: articole tip advertorial, insertii in newsletter, branding, bannere si promovare pe bloguri.

O campanie de promovare pe FinanteAzi.ro va face cunoscuta activitatea si serviciile dvs. in fata unui public de calitate.

Veti putea alege tipul de material personalizat (banner, articol, interviu, comunicat de presa, advertorial, etc.) pe care il considerati potrivit pentru a va promova serviciile, beneficiind astfel de vizibilitate accentuata.

Promovare prin bannere.

Site-ul FinanteAzi.ro dispune de bannere publicitare de diverse dimensiuni, de la clasicele 300×250 pixeli, pana la cele 728×90 pixeli sau care se intind pe toata latimea site-ului.

Site-ul permite afisarea bannerelor atat pe homepage, cat si in interiorul stirilor, pentru o maxima vizibilitate. De asemenea, la cerere se pot introduce alte bannere atat in sidebar cat si in interiorul stirilor, in functie de preferintele clientului in materie de pozitionare sau dimensiuni.

Promovare prin Stiri publicitare

O alta modalitate de promovare este cea a stirilor publicitare, care vor fi introduse intr-o sectiune speciala. De asemenea, puteti opta pentru reclama prin advertoriale, care sunt o combinatie intre stirile normale si cele publicitare, aici fiind incluse articole de promovare pentru produse si companii cu link-uri de trimitere catre paginile sau site-ul clientului. Un advertorial ramane permanent pe site.

Oferta de promovare este flexibila! O vom gandi si adapta impreuna pentru ca organizatia dumneavoastra sa beneficieze de o campanie de publicitate perfect adaptata cerintelor specifice, pietei tinta si bugetului de promovare disponibil.

Oferta de publicitate FinanteAzi. Ce va putem oferi ?

Articole sponsorizate pe www.FinanteAzi.ro, care vor fi distribuite si pe pagina noastra de Facebook. Putem face review-uri sau ne putem prezenta la evenimente. Bannere de diverse dimensiuni, in functie de cerintele clientului, pe www.FinanteAzi.ro sau pe pagina de Facebook. Organizare concursuri cu premii, pentru atragerea de noi clienti/fani/vizitatori. FinanteAzi detine cea mai importanta pagina de Facebook. Organizare evenimente pe Facebook.

Promovare prin Advertoriale

FinanteAzi a castigat increderea publicului, prezentand doar branduri care isi respecta cumparatorii, neacceptand informatii false sau amagitoare. Este motivul pentru care prezentarile pe FinanteAzi au un impact major, fiind credibile si adresate unui public activ, dinamic, implicat, alcatuit in mare parte din adevarati formatori de opinie.

Advertorialele sunt forma moderna de a face publicitate, reprezentand un mix intre publicitate si jurnalism.

Detalii tehnice:

 • maxim 2 linkuri/articol;
 • va contine marcajul „P” in titlu;
 • durata de aparitie pe site: nelimitat;
 • tematica materialului sa se muleze pe cea a website-ului FinanteAzi.ro.

Beneficii:

 • scrierea unui advertorial, aduce publicitate pozitiva pentru orice companie, pentru ca cititorii au incredere intr-un editorial;
 • reprezinta o modalitate de promovare a produselor/serviciilor, fara a bombarda consumatorul cu mesaje nesolicitate.
 • daca scrieti un advertorial de calitate si informativ, sunt sanse ca multe site-uri pe nisa dvs. de afaceri sa vi-l accepte si astfel le puteti publica in mai multe surse de informare (de preferat sa il adaptati putin pe fiecare site in parte, pentru a evita duplicarea de continut).
 • o buna campanie de advertoriale poate sa faca diferenta dintre succesul unui produs sau serviciu si esecul unei campanii cu rezultate nefaste.

Sfaturi:

 • inainte de a incepe scrierea, se defineste exact ce urmeaza a fi vandut;
 • cand scrieti advertoriale, asigurati-va ca o faceti la persoana a 3-a, astfel incat o terta persoana v-ar recomanda pe dvs. sau serviciile/produsele dvs.;
 • puteti apela la serviciile unui copywriter sau o agentie de publicitate pentru creare de advertoriale;
 • se evita folosirea de sloganuri, clisee sau titulaturi precum: „cei mai buni”, „cele mai bune produse/servicii”, avand in vedere ca advertorialul este o reclama mascata;
 • se recomanda sa se prezinte caracteristicile produsului/serviciului, prin studii, cercetari sau analize, cu accente pe beneficiile utilizarii sau consumului produsului/serviciului respectiv;
 • este indicat sa se gaseasca povestea care se potriveste si care vinde;
 • se poate intrepatrunde povestea cu mesajul de vanzare astfel incat advertorialul sa se termine cu povestea;
 • se recomanda ca advertorialul sa fie interactiv, sa capteze atentia cititorului in special prin elemente noi;
 • odata captata atentia se pot oferi date de contact, sub forma de recomandare, la finalul articolului, excluzandu-se preturile;
 • nu exista un moment tipic pentru a face un advertorial, important este mesajul si forma sa de transmitere;
 • advertorialul publicat trebuie sa fie original pentru a fi indexat cu succes in Google;
 • este suficient un singur link spre pagina principala, al doilea va trebui directionat spre alte sectiuni importante ale websitului dvs. sau catre alte surse relevante in domeniul dvs.

Daca doresti o estimare a costurilor pentru campania ta pe acest site te rugam sa completezi formularul urmator: Pagina de contact