Ce beneficii importante ai când cumperi electronice/electrocasnice noi

Printre cele mai importante achiziții pentru casă și grădină sunt produsele electronice și electrocasnice. Ai nevoie de ele în permanență, iar când se defectează încep neplăcerile, atât la nivelul confortului din locuință, cât și la cheltuielile necesare pentru înlocuirea lor. Ca să eviți astfel de situații, cumpără electronice și electrocasnice noi, de calitate superioară. Iată cum să faci achiziții inteligente, fără să-ți epuizezi bugetul.

Poți să alegi modele eficiente energetic, pentru beneficii la facturile de utilități

Optează pentru electronice și electrocasnice performante, în funcție de eticheta energetică afișată la descrierea produsului. Vei vedea că articolele de acest tip sunt evaluate de la A la G, iar A înseamnă performanță maximă și G reprezintă eficiență scăzută din punct de vedere al consumului de energie. Dacă alegi modele din clasa A vei plăti facturi mai mici la curent, gaze, apă și vei face economii semnificative, pe termen lung. Citește și codul QR pentru articolele pe care le cumperi, ca să afli detalii despre avantajele pe care ți le oferă noile tehnologii.

Poți să cumperi electronice și electrocasnice încorporate, pentru un plus de eficiență în amenajarea locuinței

Dacă optezi pentru electronice și electrocasnice noi, ai avantajul că alegi exact ce-ți trebuie, în funcție de spațiul disponibil. Selectezi modelul preferat de frigider, combină frigorifică, side by side, mașină de spălat rufe sau mașină de spălat vase. Ai la dispoziție articole ce pot fi încorporate în mobilier, fără să mai fie nevoie de modificarea setup-ului din bucătărie, living sau dormitor. Acesta este un avantaj important, mai ales când vrei să cumperi electrocasnice precum hote, cuptoare, plite, aragazuri, roboți de bucătărie, espressoare sau filtre de apă.

Citeste si:  Noile preturi ale abonamentelor anuale Disney ii infurie pe fani

Beneficiezi de promoții prin carduri de cumpărături cu plata în rate fără dobândă* pentru electronice și electrocasnice

Când achiziționezi electronice sau electrocasnice noi poți să-ți folosești eficient cardurile de cumpărături în rate fără dobândă*. Combini avantajul plăților eșalonate cu beneficiile pe care ți le oferă articolele moderne și performante pe care le alegi din magazine fizice sau online. De exemplu, prin CardAvantaj, ai posibilitatea să cumperi în rate la Media Galaxy, Emag, Altex, Top Shop, Flanco, F64, Dormeo, Delonghi, Kitchen Shop, Zepter și de la alți comercianți din rețeaua de magazine partenere. Beneficiezi de dobândă zero* la sute de articole din gama de electronice, electrocasnice, IT&C. Ai acces la d8iferite campanii și faci shopping inteligent, atât din punct de vedere financiar, cât și ca valoare a achizițiilor.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment