Tot ce trebuie să știți despre bonusurile cu rotiri gratuite

Bonusurile cu rotiri gratuite sunt cele mai căutate bonusuri atunci când vine vorba de jocurile de noroc online. Chiar dacă bonusurile cu rotiri gratuite pot fi independente, acestea au fost inventate ca o modalitate de promovare a anumitor cazinouri online.

Totuși, nu este un criteriu fundamental, deoarece acestea sunt folosite mai ales de cazinouri pentru a le ura bun venit noilor veniți sau pentru a-i încuraja să se înscrie pe site-ul lor. Dar, pentru cei care sunt noi în lumea cazinourilor și au nevoie de mai multe clarificări, voi explica exact ce sunt bonusurile cu rotiri gratuite și cum te pot ajuta să te bucuri de experiența ta de joc într-un cazino online.

Ce sunt mai exact bonusurile de rotiri gratuite?

În primul rând, o rotire gratuită este o șansă pe care o ai de a învârti rolele fără să plătești pentru ea. Ori de câte ori jucați un slot video, odată ce faceți clic pe rotiri, niciun ban nu va fi luat din soldul sumei dumneavoastră. De asemenea, poate exista o rundă de bonusuri gratuite, în care primești o anumită cantitate de rotiri gratuite în funcție de un anumit bonus fără depunere pe care l-ai câștigat.

Este o șansă absolut gratuită de a testa un anumit joc de slot sau un cazino, dar câștigurile obținute în timpul unuia dintre aceste rotiri gratuite vin cu cerințe de pariere. Singurul mod în care poți câștiga mai mult este să învârți mai mult, așa că, în cele din urmă, cazinoul îți va pune la dispoziție posibilitatea de a-ți retrage premiul. O rotire gratuită se joacă pe cea mai mică sumă de monede și, de asemenea, pe o sumă maximă de linii de plată.

În al doilea rând, bonusurile cu rotiri gratuite fără depunere sunt doar o recompensă virtuală, așa că, pentru a vă asigura că sunteți în siguranță jucând un anumit joc de cazino online, ar trebui să verificați termenii și condițiile cazinoului. Bonusurile de rotiri gratuite sunt excelente pentru a testa și a experimenta, dar dacă se întâmplă să câștigați bani mulți, cel mai bine este să vă asigurați că sunteți în măsură să scoateți cât mai mulți bani, așa cum vă permite cazinoul.

Citeste si:  ATV-urile pentru copii de la Polaris sunt o alegere inspirată pentru cel mai tânăr rider din familie

Indiferent de aceste aspecte, un bonus de rotiri gratuite este cel mai bun mod de a te bucura de provocarea și de emoția unui joc de noroc. Există câteva bonusuri diferite de rotirile gratuite pe care le vei întâlni în experiența ta de joc la jocurile de cazino, cum ar fi:

Bonusuri promoționale de rotiri gratuite

Am explicat pe scurt că un bonus de rotiri gratuite este, de obicei, o modalitate prin care un cazino își promovează jocurile de noroc, dar există mai multe detalii. De exemplu, un bonus cu rotiri gratuite oferit ca o promoție este de obicei oferit chiar de către cazino, fie prin codul de bonus, fie prin simpla autentificare în cont și jucarea slotului promovat pentru tine. Ambele metode îți oferă un anumit număr de rotiri gratuite, fără a plăti pariul.

Rotiri gratuite pentru jucătorii noi

De obicei, bonusurile cu rotiri gratuite sunt oferite jucătorilor noi, iar aceste bonusuri pot fi destul de mari. Din păcate, majoritatea jucătorilor abuzează de această ofertă generoasă și nu fac decât să folosească rotirile gratuite și părăsesc cazinoul fără să se mai întoarcă.

Pentru a evita aceste situații, majoritatea cazinourilor adaugă aceste bonusuri de rotiri gratuite cu bonusuri promoționale sau bonusuri de bun venit, astfel încât, în acest fel, puteți face o depunere și rotirile gratuite sunt ale dumneavoastră. În acest fel, cazinourile știu că sunteți un jucător serios și se vor asigura că vă vor răsplăti fidelitatea cu mai multe oportunități de câștig.

Bonusuri de rotiri gratuite și pentru mobil

Odată ce tehnologia a început să se dezvolte din ce în ce mai mult și să intre în viața noastră de zi cu zi, cazinourile online și-au dublat platformele și acum permit jucătorilor să joace sloturile gratuite lor pe diverse dispozitive, de la computere desktop la tablete și smartphone-uri. De asemenea, acestea încearcă să mențină regulile și experiența utilizatorului la același nivel în toate platformele lor disponibile.

Citeste si:  Biciclete electrice Kawasaki pentru pasionații de MTB

Același lucru se întâmplă și cu bonusurile de rotiri gratuite pe care le puteți obține într-un cazino online. Orice bonus pe care îl primești la un slot video, dacă un astfel de slot este disponibil și în versiunea mobilă, atunci cu siguranță primești bonusul de rotiri gratuite și acolo. În acest fel, cazinourile țin pasul cu nevoile utilizatorilor și se asigură că aceștia se pot bucura de cât mai mult timp și de câte câștiguri doresc.

Chiar mai multe bonusuri cu rotiri gratuite?

Da, într-adevăr. Bonusurile de rotiri gratuite sunt probabil cea mai bună parte a jocurilor de cazino în ansamblu. Nu numai că sunt benefice pentru afacere, dar sunt în avantaj în principal pentru jucători. Ai putea să le primești pe parcursul întregii tale experiențe, nu doar ca jucător nou.

De exemplu, atunci când se lansează un nou joc, ca formă de celebrare, cazinoul poate oferi o anumită cantitate de bonusuri de rotiri gratuite, chiar mai mari pentru jucătorii VIP. Cât de tare este asta?

Cerințe de pariere

Am menționat mai sus cerințele de pariere și aceasta este partea în care lucrurile trebuie luate mai în serios. Poate fi ușor pentru un jucător să se lase prins în toată povestea cu rotirile gratuite, este încurajator și nu numai, ci și benefic dacă ai o mână norocoasă. Ceea ce începe ca un simplu test de joc, continuă ca un câștig care devine bani, iar banii bonus pot deveni bani reali. Și aici este punctul la care trebuie să fii atent.

Cerințele de pariere sunt acel mic truc care vine împreună cu numeroasele beneficii ale bonusurilor cu rotiri gratuite și este ceva de care orice jucător ar trebui să fie conștient. Am fost de acord că nu există niciun cost în rotirile gratuite, iar câștigurile sunt adăugate în contul tău și asta poate fi costisitor pentru cazinouri. Dacă ți se oferă 30 de rotiri gratuite și câștigi 300 de dolari fără niciun depozit, cazinoul nu are niciun câștig în această parte și există un fel de dezechilibru între platformă și parior.

Citeste si:  Camioane Scania de vânzare sau de închiriat - De ce să alegi camioane rulate pentru operațiunile tale?

Pentru a remedia acest lucru, majoritatea cazinourilor au adăugat aceste cerințe de pariere, care reprezintă un număr de ori de câte ori trebuie să învârtiți până la câștig înainte de a vă putea retrage banii. Ca să fie mai ușor, să spunem că ai 20 de rotiri gratuite și câștigi 20 Ron cu totul inclus. Cerința de pariere este de x10 suma câștigată, ceea ce înseamnă că va trebui să continui să joci acei 20 Ron până când vei învârti 200 Ron.

Unele cazinouri îți oferă o anumită perioadă de timp pentru a atinge această cerință, altfel banii din bonus vor fi pierduți. Unele cazinouri nu respectă această regulă. Totul se află în termenii și condițiile pe care trebuie să le citești înainte de a începe orice rotiri gratuite.

Aceste cerințe de pariere pot varia de la 0 până la x50. Alege-le pe cele mai mici, totuși, deoarece este mai bine pentru tine. Asigură-te că nu pierzi nici banii câștigați înainte de a ajunge la pariul în numerar, deoarece asta te va costa o altă pierdere.

Concluzie

Bonusurile cu rotiri gratuite sunt de departe cel mai bun mod de a testa apa atunci când vine vorba de jocurile de cazino. Sunt, de asemenea, un motiv bun pentru ca orice jucător, experimentat sau începător, să meargă după ele ori de câte ori i se oferă unul.

În cazuri rare, unele cazinouri nici măcar nu au cerințe de pariere și asta îți permite să îți retragi banii imediat, ceea ce menține experiența în aceeași notă. Totul ține de noroc și de abilități bune!

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment