Totul despre domeniile web

Numele de domeniu este adresa site-ului. Practic, acesta poate fi realizat din litere, din cifre dar si din semne de punctuatie care vor crea un site unic. In momentul in care iti creezi un site, alegerea numelui este cel mai dificil lucru pe care trebuie sa il faci.

   Ce implica un domeniu web

In cazul in care iti doresti ca domeniul sa fie cat mai atractiv trebuie sa te ghidezi dupa urmatoarele reguli : sa fie scurt – cu cat numele este mai scurt cu atat acesta va fi mai usor de retinut, sa fie local – ai nevoie de un nume care sa aiba o anumita orientare geografica, domeniu de activitate – numele domeniului este mai usor de tinut minte de catre clienti daca reflecta cu ceea ce te ocupi, extensii alternative – este recomandat sa iti protejezi numele si sa inregistrezi si extensiile .eu, ,com, .net, .org.

Este necesar sa intelegi inca de la inceput ca un domeniu bine ales poate face diferenta intre un site de succes si unul banal. Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi link-ul urmator https://seopower.ro/domenii-premium.html .

In cazul in care vrei sa platesti o taxa unica trebuie sa optezi pentru un domeniu cu terminatia “ .ro”, toate celelalte terminatii precum “.com” sau “.net” au nevoie de o reinnoire a numelui anuala. Cel mai bine este sa investesti o data in site-ul tau si sa il ai realizat cat mai bine posibil. Daca vrei ca totul sa decurga perfect trebuie sa investesti in el si sa te asiguri ca totul este realizat cat mai calitativ. Dupa ce ai cumparat domeniu si ai hotarat numele site-ului incepe partea cea mai grea. Crearea tuturor paginilor unui site este un proces destul de greoi, mai ales ca implica munca si implicare din partea ta. Daca vrei ca acesta sa cuprinda cat mai multe informatii trebuie sa te ocupi personal de asta.

Citeste si:  Scenariile lui Roubini

Related Posts

Add Comment