Economisirea poate fi cool

Iti doresti cu siguranta sa beneficiezi de o situatie financiara prospera. Ceea ce inseamna ca va trebui sa manifesti atentie maxima pentru modul de cheltuire al banilor castigati. Bineinteles, daca vrei sa ai mai multi bani, incearca sa gasesti o sursa suplimentara de venit. Astfel, vei putea economisi mai mult din ceea ce castigi si, pe termen lung, economiile pe care le-ai adunat iti vor oferi posibilitati nelimitate de a genera si mai multi bani.

Propune-ti sa ai zile in care sa nu cheltui nimic. O provocare pe care sa o pui in practica de cateva ori in viata. Avantajul principal este acela ca, pe masura ce reusesti sa te abtii de la cheltuirea banilor de cat mai multe ori, acest obicei se va transforma progresiv in rutina.

Casa ta este cea care te poate ajuta sa economisesti. Nu este necesar sa folosesti acele tpuri de sisteme care sa eficientizeze anumite costuri. Daca frigiderul tau nu este plin atunci il poti seta pe o temperatura care sa nu genereze consum, ca si cum intreg volumul ar fi ocupat. Electronicele le poti scoate din priza, electronicele pe care nu le folosesti decat atunci cand esti acasa.

Promotiile si ofertele din magazine chiar tin de foame. Majoritatea magazinelor au standuri cu diverse produse alimentare aflate la promotie. Atunci cand nu ai suficienti bani sa iti cumperi ceva dulce, un astfel de stand te poate ajuta sa iti potolesti pofta.

Citeste si:  Top cele mai bune metode de economisire

Nu inlocui vechea masina. Chiar daca vei circula cu o masina mai veche, din « secolul trecut » chiar, iti recomandam sa le amintesti tuturor celor care iti sugereaza faptul ca masina ta este veche ca tot ceea ce este vechi este si valoros. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca banii sunt in buzunarul tau.

Related Posts

Add Comment