Cum sa iti finantezi nunta

Viitoarea mireasa se pregateste sa isi concretizeze visul, sa se casatoreasca cu sufletul sau pereche. Nu este un secret pentru nimeni acest lucru: cel mai frecvent subiect de discutii intr-un cuplu este cel legat de bani. Si, organizarea unei nunti nu scapa de aceasta regula. Iti spunem mai jos care sunt diferitele optiuni disponibile pentru a finanta o nunta.

Finantarea nuntii cu ajutorul unui credit

Solicitarea unui credit de nevoi personale a devenit o practica curenta in ultima perioada, numeroase sunt cuplurile care solicita un astrel de credit pentru a finanta nunta, care stim cu totii ca presupune cheltuieli mari. Acest credit este usor de obtinut si datorita lui, viitorii miri beneficiaza de suma necesara pentru a plati diferitii furnizori.

Realizeaza o nunta sponsorizata

De o perioada buna de timp, nunta sponsorizata este in tendinte. Nu trebuie sa fii faimos pentru a avea o astfel de nunta. Acest tip de nunta se rezuma in cautarea unor furnizori care te vor ajuta sa beneficiezi de serviciile lor, partial sau total. In schimbul acestui serviciu viitorii miri se angajeaza sa promoveze furnizorii care au decis sa sponsorizeze nunta. In cazul in care mireasa are un blog sau un canal de YouTube acest lucru este extrem de usor.

Cere ajutorul familiei

O tehnica care si-a dovedit eficienta de ani de zile deja. Solicita ajutorul familiei pentru a finanta nunta visurilor tale. Insa, aceasta solutie nu se adreseaza tuturor, in speicial celor care au privilegiul de a avea o familie instarita. In general, parintii mirilor sunt cei care se implica mai mult. Ceilalti invitati contribuie si ei, ofera la sfarsit darul. Numerosi sunt mirii care platesc serviciile dupa nunta, dupa ce au primit plicurile si au numarat banii primiti.

Citeste si:  SUA si datoria publica - fara limita

In ziua de azi nu este usor sa organizezi o nunta dat fiind faptul ca anul acesta au explodat preturile la majoritatea serviciilor.
Sursa: http://www.cezallier.org/comment-financer-son-mariage/

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment