Produse foarte moderne pentru manichiuri și pedichiuri complexe!

Manichiurile complexe nu se pot realiza decât cu produse foarte moderne. Stiliștii profesioniști din domeniul Nail Art cunosc foarte bine acest lucru. Dacă administrați un salon modern de manichiuri sau dacă doriți să deschideți curând un centru de înfrumusețare, atunci recomandarea noastră poate fi de un real folos.

FSM Romania este un important producător și distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale, foarte îndrăgit deja de mulți clienți din România. Lucrurile care au fost extrem de apreciate la acest distribuitor sunt următoarele: o gamă extrem de diversificată de produse profesionale concentrată într-un singur loc, practic orice tip de produs profesional pentru manichiuri poate fi cumpărat de aici, într-un mod foarte simplu, online. De asemenea, prețurile sunt foarte avantajoase și campaniile de reduceri organizate sunt foarte frecvente. Toate produsele sunt fabricate de către companii renumite în foarte multe țări din lume.

Orice produs inclus în oferta acestui magazin online important pentru industria de îngrijire a unghiilor, poate fi comandat și folosit atât de către saloanele profesionale de manichiuri cât și de persoanele care obișnuiesc să își îngrijească singure unghiile acasă.

Pudre acrilice moderne

Reprezintă una dintre categoriile principale de produse profesionale pe care vi le recomandăm cu această ocazie.

Pudră acrilică Silcare – Sequent Pink 12 gr

Citeste si:  Cele mai populare ATV-uri pentru Touring din lineup-ul Polaris

Este un produs profesional marca Silcare care poate fi foarte ușor utilizat atât de către manichiuristele profesioniste cât și de către persoanele începătoare. Acest produs conține secvență acrilică Eco Pro. Este ușor de aplicat, se usucă repede și este și foarte durabilă. De obicei, poate fi folosită pentru modelarea completă a unghiilor, pentru realizarea corecțiilor (acolo unde este cazul!), și pentru reumplere. Foarte interesant este faptul că nu necesită expunere la o lampă profesionala UV. Se poate usca foarte bine și la aer.

Pentru a folosi acest produs, va fi nevoie să aveți în apropiere o pensulă profesională rotundă. Veți avea nevoie de ea pentru a combina Pudra Acrilică Silcare – Sequent Pink 12g cu lichidul acrilic. Se înmoaie vârful pensulei în lichid și apoi se introduce în pudră.

În felul acesta se va forma o mică perlă, care trebui aplicată direct pe unghie. Puteți imediat să începeți să construiți unghia falsă așa cum doriți dumneavoastră.

Nu este singurul produs de acest gen inclus în oferta magazinului online FSM-România.ro. Sunt multe tipuri de pudre acrilice, de geluri pentru construcții, de oje semipermanente, de geluri color, soluții pregătitoare și multe alte lucruri de care un salon profesionist de înfrumusețare, chiar are nevoie.

Recomandăm și o foarte frumoasă colecție de decoruri unghii și tatuaje foarte moderne, pentru că sărbătorile de iarnă sunt chiar în apropiere.

Citeste si:  Can-Am Outlander MAX PRO+ 450 T Flat Bed ’20 – Un partener off-road 6x6

Orice informații suplimentare puteți obține contactând direct unul din reprezentanții companiei. Pentru comenzile care au o valoare de peste 250 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment