Liga Profesionista ameninta cu masuri dure in cazul in care se ingheata campionatul

Liga Profesionista a ripostat dupa ce a primit scrisoarea lui Ciprian Paraschiv. Presedintele lui Poli Iasi a propus ca sezonul sa se termine. Acesta nu isi doreste retrogradarea niciunei echipe. Click aici pentru a descoperi mai multe despre aceasta schimbare.

    Ce inseamna asta mai exact

Secretarul general l-a acuzat pe presedintele formatiei Poli Iasi ca se teme sa nu ajunga in Liga 2. „Este un foc de paie! Este o acțiune a domnului Paraschiv care are un interes personal. El ne spune să ne întoarcem la vremurile cooperativei și nimeni să nu retrogradeze. Nu sunt de acord cu așa ceva sub nicio formă. Nu putem concepe aceast plan! Principilul meritului sportiv spune ca la finalul sezonului trebuie să retrogradeze cineva .

Domnului Paraschiv îi este teamă de retrogradare și scrie acolo multe aberații. Sub nicio formă nu vom accepta să subjugăm interesele din Liga 1 unor interese personale. El nici nu știe regulamentele. A trimis un email la Ligă, care nu a fost semnat de celelalte cluburi, dar nu știe că doar Comitetul Executiv al FRF stabilește calendarul”,  a mentionat Iustin Stefan.

Iustin Stefan sustine ca echipele din Liga 1 ar putea pierde milioane de euro daca se ajunge la inghetarea campionatului.

„Dacă o echipă nu se prezintă la meciuri vor exista probleme, așa cum se spune la regulament. Se pierd partidele cu 3-0 și mai sunt și sancțiuni financiare. Protocolul care a ajuns la cluburi nu este greu de îndeplinit, iar Federația ne-a sprijinit foarte mult”,  a mai spus acesta.

Citeste si:  Afacere proprie sau salariat?

Iustin Stefan a mai transmis ca Liga 1 nu poate juca toate partidele „Am vorbit chiar astăzi, la telefon, cu reprezentantul firmei care deține drepturile tv. Mi-a spus că dacă nu se joacă o să pierdem milioane de euro. Mai sunt de jucat 72 de meciuri, adică 30% dintre partide… și mai avem de încasat cam 8% din sumă. Asta ar însemna două milioane de euro…

Orlando Nicoară a spus că nu ne mai dă banii și ne înapoi și din sumele deja încasate. În plus, ne va solicita și despăguburi și ne va cere să renegociem contractul de anul viitor”, a mai mentionat acesta.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment