Cum sa reusesti in afaceri- sfaturi de la antreprenori de succes

Am strans pentru voi in acest articol o serie de sfaturi ale oamenilor de afaceri care au reusit.

Antreprenorul Farmec, Mircea Turdean este de parere ca, in primul si in primul rand, pe un om de afaceri trebuie sa il caracterizeze modestia. Un om de afaceri nu trebuie sa se lase schimbat de banii pe care ii castiga. Acesta este principalul lucru pe care Mircea Turdan l-a invatat de la tatal sau deoarece si el a facut la fel si el, la randul sau, isi doreste sa transmita acest lucru copiilor sai.

Antreprenorul Pegas, Alexandru Manda sustine faptul ca daca nu te gandesti la bani atunci banii vor veni de la sine. Conform acestuia a fi antreprenor este un stil de viata, nu un job.

Antreprenorul Bilka, Horatiu Tepes este de parere ca trebuie sa mergi pe ideea ca norocul si-l face fiecare cu mana sa. El a visat intotdeauna la o companie mare. Nu a reusit sa inventeze mare lucru, doar s-a adaptat vremurilor moderne. La 27 de ani s-a lansat in afaceri, o varsta destul de frageda si, in 10 ani, a reusit sa aduca compania pe locul 1 in tara in acest domeniu. Horatiu Tepes este de parere ca si ambitia este extrem de importanta dar si ca a fost norocos deoarece a prins vremuri bune.

Citeste si:  Precautii si sfaturi pentru cei care vor sa se lanseze in afaceri in 2023

Antreprenorul Fan Curier, Felix Patrascanu a declarat faptul ca piata romaneasca ne-a oferit extrem de multe lucruri si continua sa ne dea. Un loc ideal pentru a face afaceri, oportunitatile fiind extrem de mari.

Antreprenorul Autonom, Marius Stefan ne sfatuieste sa apasam pe pedala pana la fund si sa profitam din plin de orice oportunitate. Toate resursele si timpul pe care le ai la dispozitie trebuie sa le investesti in mod eficient astfel incat sa iti extinzi afacerea. Din 2006 a inceput sa isi extinda afacerea, in mai multe orase din tara si din zona Moldovei.

Antreprenorul Lateral, Ciprian Morar spune ca el face ceea ce i-ar placea sa ii faca lui insusi angajatorul, adica sa il plimbe prin lume si sa ii deschida noi orizonturi. Dupa parerea lui totul incepe de la educatie, daca ai educatie poti lua cele mai bune decizii.

Antreprenorul Bitdefender, Florin Talpes a spus ca in momentul in care a inceput sa se ocupe de pietele din afara avea experienta zero. A avut parte si de o multime de experiente neplacute, de lectii invatate, una din ele fiind cea in care a inceput sa vanda pe piata americana insa nu a castigat nici macar un dolar. Ceea ce s-ar numi in ziua de azi o teapa. O teapa mare, de un milion de dolari. Este mult mai bine sa primesti lectii la inceput, nu la sfarsit.

Citeste si:  Beneficiile firmei pentru stabilirea sediului social la avocat

Antreprenorul Confind, Ioan Simion sustine ca daca nu tii cont de nimic si iti vei vedea de treaba, totul merge ca pe roate.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment