Looper: un site cu obiecte promotionale adaptate oricarei afaceri

Looper este specializat in productia de obiecte promotionale precum genti, stilouri, pixuri, veste, cani personalizate…mingile de plaja Nivea se numara printre cele mai cunoscute creatii oferite de Looper. Compania a realizat in egala masura diferite articole promotionale pentru Bayern Munchen. Reprezinta, de altfel, un aliat de pret al marcilor care isi doresc sa ofere pachete cadou si alte goodies clientilor si colaboratorilor.

Ce este Looper?

Looper este o filiala a Incentive Europe Premiums specializata in crearea si in vanzarea de produse promotionale. Infiintata in anul 2002, societatea a inceput prin a crea stickuri USB si goodies-uri personalizate. Catalogul sau cuprinde o mare varietate de produse care merg de la mousepad-uri la sacose pentru cumparaturi personalizate.

Pe langa Nivea si Bayern Munchen, compania colaboreaza cu numeroase reviste de frumusete. Echipa este bazata in Amsterdam pentru a facilita comertul international. Serviciul clienti este disponibil in limbile franceza, engleza, germana, olandeza, italiana si spaniola.
Relatia cu clientul reprezinta unul din principalele atuuri ale companiei. Ai posibilitatea de a de a discuta cu angajatii inainte si dupa comanda efectuata. Prin e-mail sau prin telefon, ai la dispozitie interlocutori capabili sa iti raspunda la orice intrebare. In plus, iti poti urmari in permanenta comanda.

Ce obiecte promotionale poti gasi pe Looper?

Looper propune o mare diversitate de obiecte promotionale pentru a raspunde majoritatii nevoilor profesionale. Pentru a facilita navigarea, site-ul claseaza produsele in mai multe categorii precum:

Citeste si:  O ferma de capre – o alta idee de afaceri in agricultura

– Mancare si bautura (cani, sticle, pahare);
– Sacose pentru cumparaturi si bagaje personalizate (din material, din hartie, din iuta);
– Haine (polo, tricouri, sepci, masti);
– Gadgeturi (ceasuri, boxe portabile, casti);
– Exterior (umbrele, mingi, parasolar);
– Frumusete si sanatate (prosoape, balsam de buze, articole sportive);
– Produse ecologice (genti, haine, mobile de birou);

Datorita Looper marca ta va deveni mai cunoscuta pe piata, vei reusi sa iti promovezi produsele cu mai mare usurinta.

Sursa: https://www.mediacritik.com/looper-site-objets-promotionnels-adapte-tous-business/

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment