De ce sa optezi pentru un serviciu de factoring in 2022?

De cate ori te-ai gasit in situatia in care sa nu iti poti accesa veniturile din cauza faptului ca plata facturilor nu are loc la data scadenta? Aceasta situatie poate ramane de domeniul trecutului daca alegi sa colaborezi cu Omnicredit, prima platforma fintech de micro finantare din Romania.

Serviciul lor de factoring te poate ajuta sa rezolvi aceasta problema mai usor decat te-ai fi putut gandi. Afla de aici mai multe si convinge-te ca factoring-ul reprezinta solutia tuturor problemelor tale!

Ce presupune acest serviciu inovativ si cum te poate ajuta?

Factoring-ul este un serviciu de finantare al carui principal avantaj consta in faptul ca te ajuta, atat pe tine, cat si pe clientii tai, sa castigati timp. Altfel spus, desi acestia vor putea profita in continuare de perioada de scadenta pentru a achita facturile, tu nu va trebui sa mai astepti 30, 60 sau chiar 90 de zile pana cand vei putea accesa banii. Aici intervine Omnicredit, iar toate facturile emise vor fi achitate de catre Omnicredit lunar, in asa fel incat sa ai constant lichiditati utilizabile. Ulterior, la momentul in care se atinge data scadenta, plata clientilor va fi directionata direct catre Omnicredit. Se contureaza asadar un circuit continuu intre trei parti implicate.

Citeste si:  Peste jumatate din romani nu citesc si nu utilizeaza internetul

Acest serviciu poate fi primordial pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si nu numai. Elimina problemele de natura financiara in raport cu toti ceilalti colaboratori, in timp ce relatia cu clientii nu este afectata de presiuni constante de plata.

Ai in permanenta bani lichizi

Primul si cel mai important beneficiu al acestui contract este ca nu te vei mai lovi de problema banilor blocati. Desi legea confera un interval de plata care dezavantajeaza afacerile, acest lucru nu va mai reprezenta o problema. Omnicredit iti ofera sansa sa beneficiezi de toate sumele aferente lunii in curs, in schimbul unui procent modic din valoarea totala.

Ai sansa sa creezi relatii stranse de colaborare

Eliminand tensiunea si presiunile financiare dintre companie si client, accentul se va putea pune pe calitatea colaborarii. Discutiile si insistentele grabirii termenelor de plata nu vor mai interveni in discutie, dat fiind faptul ca nu va mai reprezenta o problema.

Factoringul nu inseamna imprumut bancar

Cele mai multe probleme financiare isi gaseau rezolvarea in servicii si imprumuturi bancare. La Omnicredit acest lucru s-a schimbat prin furnizarea acestui tip de servicii. Fiind vorba de un circuit continuu companie – Omnicredit – client, nu exista posibilitatea de a se crea datorii, cea mai mare problema a unui imprumut bancar. Omnicredit tranzactioneaza timp, resursa mult mai importanta decat banii.

Citeste si:  Munceste Mult dar Inteligent!

Procesul se realizeaza exclusiv online

Pentru a simplifica pe cat posibil procesul birocratice, toate demersurile se realizeaza in mediul online. Aplicarea, aprobarea, stabilirea parametrilor si semnarea contractelor pot fi realizate chiar in aceeasi zi, dat fiind faptul ca nu mai exista necesitatea efectuarii de deplasari sau asteptari indelungi la cozile specifice institutiilor. Doar cu cateva click-uri poti beneficia in totalitate de avantajele serviciului de factoring de la Omnicredit.

Orice intreprindere poate apela la acest serviciu

Indiferent de dimensiuni, pozitie pe piata, venituri sau alte detalii similare, orice afacere care are nevoie de ajutor poate apela la serviciile Omnicredit. Singura conditie in acest sens este ca intreprinderea sa poata demonstra ca a avut activitate economica in ultimele trei luni calendaristice. Pentru cele la inceput de drum procesul este mai complex, dar posibil, si este nevoie de accesarea serviciului de consultanta Omnicredit.

Poti calcula in prealabil valoarea comisionului

Inca dinainte de a semna contractul, poti accesa un calculator online care sa genereze o valoare estimativa a comisionului lunar perceput, raportat la valoarea totala a facturilor de incasat.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment