Cum sa iti deschizi un magazin online gratis

Fiindca traim intr-o lume invadata de tehnologie, este si normal ca mediul online sa ia amploare tot mai mult. In special, comertul online, aceasta fiind o modalitate la indemana pentru tot mai multi oameni, fie ca platesc facturi si utilitati, fie ca aleg sa cumpere din diverse magazine online.

In ziua de azi, deschiderea unui magazin online devine o idee de afacere tot mai accesata. De ce? In primul rand, ganditi-va la avantajele oferite:

  • Este foarte putin costisitor, cheltuielile cu chiria, intretinerea sau salarizarea fiind evitate foarte usor.
  • Poti face bani non-stop, intrucat magazinele online nu se inchid niciodata, tu fiind la dispozitia clientului mereu.
  • Generarea de venituri din publicitate poate servi ca o a doua sursa de bani.
  • Poti sa intri pe piete noi foarte usor, fiindca mediul online nu are frontiere, oamenii putand accesa produsele tale din orice colt al lumii.
  • Nu trebuie sa cauti clientii, fiindca vin ei la tine, din moment ce ai prezenta online, poti fi gasit foarte usor,
  • Poti incasa banii in mod electronic, mai usor si mai sigur.
  • Nu e necesar sa ai mereu produse pe stoc, ci poti sa le comanzi de la furnizori doar cand ai comenzi mari pentru ele.

In al doilea rand, e gratis! Desigur, depinde de ce platforma web fiecare persoana in parte alege sa foloseasca, insa exista 2 astfel de platforme ce nu necesita niciun banut.

Citeste si:  Emisiunile de obligatiuni corporative ating noi recorduri in SUA

Prima este Biz.Shopmania.ro. Aici, deschiderea unui magazin online e la fel de simpla ca si crearea unei casute de e-mail. Dupa deschiderea contului pe acest site, va puteti alege dintre diverse optiuni de template. Aveti deci posibilitatea de a va personaliza site-ul. De asemenea, puteti pune bannere sau alte sigle personalizate, dupa cum doriti.

Ce este foarte avantajos la aceasta platforma este ca ofera posibilitati inovatoare de a te conecta la Facebook, Twitter si astfel de aplicatii, dar puteti avea access si la diverse analize si rapoarte referitoare la produse sau la clienti.

Trebuie sa stiti ca pe biz.Shopmania.ro puteti beneficia de 3 planuri tarifare. Primul dintre ele este gratuit si ofera destul de multe posibilitati de a crea un magazin online profesionist. Celelalte doua alternative prepusun taxe de 72 RON respective 108 RON pe luna.

Cea de-a doua platforma este varianta romaneasca a uCoz.com, un site ucrainean. Pana acum, uCoz.ro a acumulat peste 1 milion de utilizatori inregistrati, ceea ce nu-i deloc rau. Prin accesarea acestei platforme, va puteti dezvolta in mod gratuit blog-uri, site-uri de prezentare, dar si magazine online. Cand va inregistrati, veti primi gratuit un domeniu pe serverul uCoz, dar si gazduire, template-uri pentru site si un spatiu de stocare. Pe lanaga aceste servicii gratuite, puteti sa platiti si pentru unele optiuni aditionale, cum ar fi un spatiu virtual mai mare sau posibilitatea de a trimite mesaje SMS. De asemenea, mai exista si o oportunitate unica, de a adauga un forum propriu pe site. Pentru acest lucru insa se plateste o taxa.

Citeste si:  Nu cumpara chiar toata lumea aur

Aceste 2 variante sunt potrivite indeosebi pentru incepatori sau pentru cei ce nu vor sa investeasca prea mult. Insa, important e sa aveti un start, sa incepeti de undeva, de oriunde, si apoi sa va dezvoltati afacerea. Mult success!

Related Posts

Add Comment