Criptomonedele de viitor pentru investitii

In ce moneda virtuala ai dori sa investesti pe viitor? Iata o intrebare din ce in ce mai des intalnita in randul persoanelor care doresc sa achizitioneze criptomonede profitabile cu un potential de crestere. Viitorul acestor criptomonede in sistemul financiar este unul bun, se anunta zile cu soare pentru criptomonede. Daca este sa privim in urma, la istoria criptomonedelor, putem vedea ca la inceput au aparut monedele si mai tarziu bancnotele. Mai apoi, lucrurile au evoluat si banii au inceput sa intre si in sfera internetului.

Aparitia cardului spre exemplu a facut ca banii cash sa dispara incetul cu incetul din peisaj si tranzactiile virtuale efectuate prin inermediul cardului se maresc pe zi ce trece. Era digitala incepe sa isi spuna cuvantul si creeaza noi forme de bani (monedele digitale) si chiar noi forme de viata (IA).

Urmatoarea etapa a evolutiei banului este drept urmare criptomoneda. Am alcatuit mai jos o lista cu criptomonedele de urmarit care, dupa parerea noastra, vor creste destul de mult in viitorul apropiat.

Ripple XRP.  Aceasta moneda a fost creata pentru institutiile financiare mari, pentru banci spre exemplu. Faciliteaza platile internationale, le face mult mai rapide si mai ieftine, o tranzactie costa doar o fractiune de centi. Pretul acestei monede este de doar 0,40$ si o consideram o moneda in care merita sa se investeasca.

Citeste si:  Previziuni crypto care cel mai probabil nu se vor realiza in 2022

Bitcoin. Cu siguranta ai auzit si tu de Bitcoin si de curajul a catorva milionari de a investi in aceasta criptomoneda. Este cea mai veche si mai mare moneda de pe piata si are o cota de 55% din piata de capital, inca mai domina piata.

Waves reprezinta o criptomoneda si totodata o platforma clasica, similara cu Ethereum. A fost creata pentru usurinta folosiii si adoptarii in masa a tehnologiei blocurilor. Reprezinta o platforma de blocare descentralizata care permite oricui sa creeze propriile valute digitale interne.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment