Ce este Ripple (XRP)?

Majoritatea dintre voi sunteti familiarizati cu Bitcoin insa familia cripto-monedelor este in realitate mult mai extinsa. Poate ati auzit despre Ether si Litecoin. O alta critpo-moneda care face valuri pe piata este Ripple. Chiar daca Ripple beneficiaza de propria sa moneda, valoarea sa poate fi usor vizibila datorita unui sistem  de plati ultra rapid. In cele ce urmeaza va vom explica in detaliu aspectele cheie ale acestei criptovalute, cum functioneaza si care sunt principalele diferente intre Ripple si Bitcoin.

Ripple reprezinta un start up originar din San Francisco. Aceasta companie a proiectat un sistem de plati similar cu blockchain. Reprezinta un protocol de plata care functioneaza in mod similar cu un sistem de plati, o retea de livrare si un schimb valutar. Functioneaza cu critpo monede, marfuri si monede fiduciare.

In ceea ce priveste capitalizarea bursiera, Ripple reprezinta cea de-a treia cea mai mare cripto moneda, dupa Bitcoin si Ether.

Simbolul pentru abrevierea Ripple este XRP. Te-ai gandit vreodata ca ar fi interesant sa pariezi pe cripto monede cu bani putini sperand ca vei vedea o explozie  a unei cripto moneda similara cu Bitcoin ? Instrumentul Mini Terminal al Meta Trader 5 Editia Suprema este cel care realizeaza calculele pentru tine.

Care este diferenta dintre Ripple si Bitcoin ?

Citeste si:  Epidemia de coronavirus din China va afecta economia

Ripple este considerat un concurent direct pentru Bitcoin si prezinta unele avantaje. Ripple nu depinde de o singura companie ca sa-si asigure si sa isi gestioneze baza de date a tranzactiilor. Drept urmare, nu exista timp de asteptare pentru confirmarea blocurilor. Ripple ofera un timp de decontare mai rapid, foloseste un proces consensual iterativ in timp ce Bitcoin foloseste mineritul. Bitcoin este o cripto moneda descentralizata in timp ce Ripple reprezinta o retea de tranzactii care contine si o moneda si anume Ripples.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment