Cat costa scoala de soferi

Vrei sa te inscrii in scoala de soferi? Atunci acest este anul perfect pentru a face asta. Daca pana in acest moment nu stiai care sunt costurile pe care o scoala de soferi le implica atunci trebuie sa citesti acest articol. Acceseaza https://www.i-drpciv.ro/chestionare-auto-drpciv/ pentru a descoperi si cele mai simple modalitati in care poti invata pentru scoala de soferi.

Preturile pentru scoala de soferi

Categoria A

Pretul pentru a te inscrie la scoala de soferi tip A poate varia intre 1000 si 1400 de lei.

Categoria B

Persoanele care vor sa obtina permisul categoria B vor fi nevoiti sa plateasca intre 1.000 si 2.200 lei iar pretul difera in functie de tipul de masina pentru care candidatul a optat.

Categoria C si CE

Persoanele care doresc sa obtina permisul C sau CE pot achita pana la 3.100 de lei. Costurile pentru acest tip de permis sunt: 3.100 de lei pentru persoanele care poseda un permis categoria B si care au vechime de sub un an, 3.000 de lei pentru persoanele care poseda un permis categoria B dar cu o vechime mai mare de un an si 2.700 de lei atunci cand o persoana poseda un permis categoria B si care are o vechime mai mare de un an de zile.

Categoria D

Persoanele care isi doresc sa obtina un permis categoria D vor trebui sa achite pana la 5.000 de lei precum :  5000 de lei achita persoanele care deja au in posesia un permis categoria B,  2300 lei vor achita persoanele care poseda un permis categoria C si 2200 lei vor trebui sa achite persoanele care detin un permis categoria C sau un permis auto de categoria D1 cu vechime mai mare de 1 an.

Citeste si:  Parazăpezi acoperiş - de ce merită să le instalezi?

Dosarul pentru permisul categoria B va trebui sa cuprinda urmatoarele: fisa medicala, aviz psihologic, cazier judiciar, 2 fotografii tip permis de conducere, copie dupa diploma de studii, copie dupa buletinul de identitate pe format A4, chitanta CEC care sa ateste achitarea pentru examenul auto si nu in ultimul rand o fisa de evidenta a orelor de conducere.

Pentru celelalte categorii de permise auto actele pe care trebuie sa le aduci vor fi in mare parte aceleasi cu mici diferente.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment