Cinci accesorii care te scot în evidență în orice situație

De la broșe vikinge, la inele egiptene, oamenii au purtat accesorii încă din cele mai vechi timpuri. Acum, însă, odată cu trecerea anilor, acestea au devenit indispensabile pentru persoanele preocupate de modă, căci au rolul de a transforma complet orice ținută.

Deși mulți dintre bărbați nu se simt confortabili să poarte bijuterii, unii dintre ei rezumându-se la brățări sau lănțișoare, există numeroase accesorii pe care le poți include în ținutele de zi cu zi, care te pot ajuta să te faci remarcat în orice situație. Important este, însă, să nu-ți fie teamă să experimentezi până le vei descoperi pe cele care ți se potrivesc.

Care sunt accesoriile pe care le poți include în ținutele tale, află mai jos:

Brățări

Dacă nu ai purtat până acum brățări, ar fi timpul să începi să o faci. Realizate din lemn, din piele naturală sau chiar din metale prețioase, precum argint sau aur, brățările sunt ideale pentru a-ți completa o ținută, indiferent că ești adept al unui stil clasic ori smart casual. Astfel, dacă porți jeanși și tricouri ori cămăși, poți opta pentru niște brățări din lemn ori piele. În cazul în care alegi să îmbraci un costum, poți opta pentru o bijuterie din oțel inoxidabil ori dintr-un aur sau argint.

Citeste si:  Distracția pe zăpadă începe cu snowmobilele BRP Lynx Adventure

Coliere

În ultimii ani, colierele pentru bărbați au devenit din ce în ce mai populare printre reprezentanții sexului puternic. Simple sau realizate sub diferite modele, mai subțiri sau mai groase, scurte sau lungi, aceste bijuterii pot fi folosite pentru a-ți completa o ținută, indiferent că vorbim de una casual ori elegantă. Poți opta pentru acele bijuterii din oțel inoxidabil, acesta fiind un metal care nu ruginește și nu-și pierde culoarea de-a lungul anilor ori poți opta pentru cele realizate din aur sau argint.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare nu sunt doar practici, având rolul de a-ți proteja ochii de razele puternice ale soarelui, însă sunt și atemporali. Astfel, atunci când îți dorești să te faci remarcat, alege modele de ochelari de soare Guess bărbați. Disponibili în diferite forme și mărimi, aceștia pot completa cu succes orice ținută, indiferent că vorbim despre una de ocazie ori despre una simplă, pe care o porți la o ieșire în parc sau cu prietenii.

Ceasuri

Ceasurile de mână nu se demodează niciodată, acest lucru este cert. Din acest motiv, poți folosi un ceas pentru a-ți completa orice look. În timp ce unele persoane aleg să poarte un singur ceas, dar de calitate, altele optează pentru diferite modele, pe care le folosesc în funcție de ținuta pe care o poartă ori în funcție de eveniment. Indiferent de alegerea ta, asigură-te că optezi pentru un model simplu, minimalist, poate chiar într-o culoare neutră, întrucât va fi versatil și va putea fi folosit atât în ținutele casual, cât și în cele clasice.

Citeste si:  5 cadouri potrivite pentru ocazii speciale

Accesorii pentru costume

Dacă te numeri printre bărbații care lucrează într-un mediu în care le este impus un stil vestimentar elegant, astfel că îmbraci costum aproape în fiecare zi, accesoriile specifice acestora nu-ți pot lipsi. Astfel, investește în papioane și cravate de diferite culori, însă nu uita nici de batiste. Micile detalii pot face diferența și-ți pot scoate din anonimat orice ținută.

Indiferent de stilul vestimentar care te definește, alege să pui preț pe detalii și investește în accesorii de calitate, care vor trece testul timpului și pe care le poți folosi oricând pentru a-ți transforma un outfit aparent banal într-unul cu personalitate.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment