Avantajele investitiei intr-o casa langa Bucuresti

Investitiile imobiliare reprezinta cele mai sigure investitii pe care le poate face o persoana ce are ceva bani in plus. De asemenea, investitiile imobiliare sunt excelente si pentru cei care nu au suficienti bani, insa stau in chirie. Rata pentru un apartament sau o casa poate fi mai mica decat chiria, iar valoarea locuintei poate ajunge sa fie destul de mare in timp.

Problema apare in momentul in care trebuie sa fie aleasa o constructie pentru investitie. Multi oameni aleg sa cumpere apartamente in Bucuresti, deoarece par a fi o solutie pe termen lung si sunt usor de inchiriat.

Specialistii recomanda insa orientarea spre case langa oras. O casa intr-un ansamblu rezidential Ilfov poate sa coste la fel de mult ca si un apartament sau chiar mai putin, iar avantajele pe care le ofera sunt uriase.

Ce avantaje ofera o casa langa Bucuresti?

In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni cauta langa Bucuresti case de vanzare. Numarul celor care doresc sa renunte la apartament in favoarea caselor este in crestere de la an la an.

Conform celor de la Unavia, privite din punct de vedere al investitiei, casele asigura extrem de multe avantaje:

1. Sunt ieftine. Astazi, o casa in localitatile de langa Bucuresti poate sa fie mai ieftina decat un apartament in Bucuresti. Lucrurile nu vor sta la fel si in viitor insa. Din ce in ce mai multi oameni se orienteaza spre locuintele din afara Bucurestiului, iar acest lucru atrage o crestere a preturilor. Practic, o investitie astazi poate insemna un castig serios maine.

Citeste si:  Cateva sfaturi pentru investitii de succes

2. Ofera spatiu. Oamenii isi doresc din ce in ce mai mult spatiu, mai ales in conditiile pandemiei care ne-a lovit in ultima vreme. O casa ofera de cateva ori mai mult spatiu, asigurand inclusiv verdeata si aer curat.

3. Permit flexibilitate in constructie. Casele pot fi modificate dupa dorinta utilizatorului, ceea ce este un alt mare avantaj.

4. Sunt noi si nu sunt supuse riscului de a fi deteriorate de cutremur. Investitia intr-un apartament in Bucuresti poate sa nu fie tocmai inteligenta, in conditiile in care un eventual cutremur mare poate sa genereze o multime de probleme de structura si chiar sa demoleze cladirea. In cazul unei case, riscurile sunt mult mai mici.

5. Specialistii considera ca majoritatea ansamblurilor rezidentiale de langa Bucuresti vor beneficia in viitorul apropiat de servicii mai bune. Deja se construiesc supermarketuri, scoli, gradinite si restaurante in cartierele mari, iar acest lucru va continua sa se intample inclusiv in cartierele mici. Fara doar si poate, acest lucru va creste valoarea caselor, iar investitia se va dovedi una inteleapta.

Cei care doresc sa investeasca, asadar, este bine sa ia in considerare o casa pe pamant, in apropierea unui mare oras. Urmatorii 10-20 de ani vor aduce preturi din ce in ce mai mari pentru case si o ieftinire serioasa pentru apartamente, in conditiile in care majoritatea locuitorilor din orase vor sa plece cat mai departe de zgomot si de poluare.

Citeste si:  Ce factori determină cursul valutar?
Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment