In ce investim in toamna anului 2020?

Ce investitii sunt mai durabile la momentul actual? In ce putem investi pe viitor pentru a castiga bani? Nu exista un raspuns cert la aceasta intrebare deoarece investitiile reprezinta un lucru destul de riscant. Cele mai bune investitii ale anului 2020 vor ramane la fel si in 2021? In acest articol iti vom oferi cele mai bune solutii pentru a investi in toamna anului 2020. Atentie insa, aceste solutii trebuiesc adecvate situatiei tale si obiectivelor tale bineinteles.

Crowdfunding imobiliar

Cui i se adreseaza? Investitorilor care sunt in cautarea unui randament rapid (mai putin de trei ani), cu o anumita apetenta pentru risc si care au anumite notiuni in ceea ce priveste investitiile imobiliare.

Despre ce este vorba? O investitie destul de riscanta, insa destul de accesibila pentru un numar mare de persoane, crowdfundingul imobiliar a cunoscut o dezvoltare cu pana la 80% in anul 2018 si continua sa se dezvolte si in ziua de azi. Pentru a face crowdfunding imobiliar trebuie sa treci pe o platforma, sa iti creezi un cont, sa inscrii suma pe care vrei sa o investesti si sa alegi programul dorit. La incheierea unui proiect (dupa aproximativ un an –doi) investitorul isi va recupera suma de bani cu randament cu tot, deja dedus din impozitul pe venit. Cat despre randament, acesta va fi de 8-10%.

Citeste si:  De ce nu sunt un fan al investitiei in aur

Bursa

Cui i se adreseaza? Traderilor, investitorilor deja initiati in bursa si celor cu o anumita apetenta pentru risc. Daca nu este cazul tau, atunci opteaza pentru alte investitii sau antreneaza-te cu ajutorul simularilor cu portofelele virtuale. Poti in egala masura sa ceri ajutorul unui profesionist pentru a te indruma.

De ce este o investitie interesanta in toamna anului 2020? Recentele scaderi inregistrate din cauza pandemiei cu coronavirus plaseaza actiunile in prim plan al plasarilor fructuoase in 2020, cu conditia, bineinteles, sa le alegi asa cum trebuie. In 2020, actiunile de privilegiat sunt cele ale lanturilor (Starbuck), ale e-commerce-ului sau cele GAFA sau Microsoft.

Actiuni imobiliare

Cui i se adreseaza? Persoanelor care dispun de lichiditati de investit si care cauta solutii de plasare a actiunilor care sa genereze venituri regulate, fara constrangeri.

Despre ce este vorba? Actiunile imobiliare reprezinta un vehicul financiar care permit accesul la  piata imobiliara terta (birouri, comert, depozite). Avantajul? Intreaga administrare locativa este luata in grija societatii. Concret, investitorii cumpara actiuni si sumele colectate servesc drept finantarii parcului imobiliar, care este inchiriat unor profesionisti. Randamentul se afla in jurul cifrei de 4% pentru majoritatea acestor actiuni insa in 2020 lucrurile se vor schimba, sigur cifra va mai creste putin. Fara sa mai punem la socoteala faptul ca sectorul imobiliar profesional cunoaste actualmente o serie de mutatii care contribuie la rentabiliatatea societatii.

Citeste si:  De ce cresc preturile pe burse?
Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment