Afacere de sezon – un stand de sucuri naturale

Probabil ati remarcat si dumneavoastra deja, in special vara, pe litoral, prezenta unor mini-standuri ce vand sucuri naturale. Cei care au ales sa isi deschida o astfel de afacere sunt in mod sigur, intreprinzatori ingeniosi, care au sesizat oportunitatea din spatele mini-standurilor cu sucuri si au hotarat sa o exploreze. Intrucat acest business nu presupune investitii prea mari, profiturile vor aparea foarte curand, atata timp cat toate conditiile si detaliile afacerii sunt puse la punct asa cum trebuie. In plus, e o afacere simpla, accesibila oricui, pentru care nu va trebui sa depuneti mari eforturi.

De ce sucuri naturale si nu altceva?

Pentru ca o afacere cu sucuri naturale aduce cu sine un mare avantaj. Ceea ce face diferenta intre celealte bauturi racoritoare accesibile pe piata si sucurile naturale pe care le puteti produce este faptul ca in cazul dumneavoastra, clientul vede efectiv cum se obtine sucul, prin stoarcerea fructului. Asadar, aspectul natural ii este garantat. Si cum din ce in ce mai multe persoane aleg sa adopte un stil de viata cat mai sanatos, aceasta este tocmai un produs potrivit de a comercializa.

Mai mult, in special vara, pe litoral, cand oamenii sunt invadati de o caldura inabusitoare, nu ar refuza un suc racoros si pe deasupra, si natural, benefic sanatatii. Oricine ar fi tentat sa savureze o bautura produsa chiar in fata ta, stiind ca este 100% naturala, fara urma de chimicale sau coloranti articiali.

Citeste si:  In ce domenii poti investi in anul 2021?

Costuri si profituri realizabile

Ei bine, pe lista de cheltuieli ar trebui sa includeti chiria spatiului de care va veti folosi, presa cu ajutorul careia veti stoarce fructele, achizitionarea mini-standului, dar si materia prima in sine, adica fructele. Si de asemenea, si paharele in care veti vinde miraculosul produs. Toate aceste costuri nu ar trebui sa depaseasca 1000 de euro, o investitie initiala destul de mica.

Cat despre profituri, acestea depind foarte mult de pretul pe care il veti pune pentru un pahar de suc si bineinteles, de cate pahare veti vinde in fiecare zi. La inceput, va trebui sa mentineti un pret destul de redus, pentru a atrage cat mai multi clienti si a elimina competitia, daca aceasta exista. Insa, investitia poate fi amortizata rapid, chiar in prima luna de functionare, iar profiturile pot aparea foarte curand.

Asadar, tot ce va ramane de facut este sa va instalati un mini-stand intr-o statiune litorala, pe toata perioada sezonului de vara. Portocalele, lamaile si ce alte fructe mai alegeti pentru a face suc pot fi foarte usor achizitionate din supermarketuri si hipermarketuri, la preturi reduse. Apoi, doar asteptati trecatorii si turistii sa descopere ce fel de produse preparati, pentru ca mini-standul sa fie invadat de doritori sa incerce sucurile naturale oferite de dumneavoastra.

Citeste si:  Cel mai bun moment pentru a incepe o afacere

Bine pusa la punct si implementata, o astfel de afacere nu va da gres, intrucat pune la dispozitia intreprinzatorului o multime de avantaje. Profitati si dumneavoastra de ele si nu ezitati sa puneti in practica aceasta idee. Mult succes!

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment