Cum sa iti pregatesti mica afacere pentru iarna

Fie ca este ploaie, frig, vant sau soare, vremea iarna devine tot mai imprevizibila si mai extrema.

Cu toate acestea, pentru micile afaceri, simpla discutie despre vremea severa nu este suficienta. Acestea trebuie, de asemenea, sa se pregateasca pentru ce este mai rau, pentru a reduce impactul potential al unei inundatii, furtuni sau ninsori abundente asupra afacerii lor. Lipsa de personal si de resurse poate insemna ca micilor intreprinderi le poate lua mai mult timp pentru a se reface in urma daunelor cauzate de vremea severa, in comparatie cu un angajator mare. In cel mai rau caz, acest lucru ar putea duce la o pierdere majora sau chiar la falimentul afacerii – cu consecinte care ar putea schimba viata proprietarilor si angajatilor. De asemenea, comunitatile locale sunt susceptibile de a fi afectate din cauza accesului redus la produse sau servicii.

Plan de urgenta

Avand in vedere ca intreprinderile mici reprezinta un proces destul de mare, vremea rea reprezinta un risc semnificativ. Cu toate acestea, 43% dintre intreprinderile mici nu dispun in prezent de un plan de continuitate a activitatii, de recuperare in caz de dezastru sau de gestionare a crizelor. Acest lucru inseamna ca, atunci cand vremea rea loveste, ar putea avea consecinte deosebit de devastatoare. Asadar, ce pot face proprietarii de intreprinderi mici pentru a limita efectele vremii severe asupra afacerii lor? Sa puna la cale un plan de urgenta si sa nu se abata de la el.

Citeste si:  Afaceri cu capre - conditii necesare si venituri posibile

Ai fi pregatit?

Avand in vedere ca iarna se apropie cu pasi repezi, acum este momentul ca intreprinderile mici sa se asigure ca sunt pregatite pentru conditii meteorologice extreme. Facandu-si timp de 10 minute pentru a evalua riscurile si a reduce impactul pe care l-ar putea avea aceste evenimente, acestea isi pot proteja bunurile si – daca se intampla ce este mai rau – isi pot relua activitatea, isi pot relua profitul si pot reveni mai repede la crestere.

 

Sursa: https://www.metoffice.gov.uk/weather/warnings-and-advice/seasonal-advice/your-home/how-to-prepare-your-small-business-for-winter

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment