Cum sa ai o afacere reusita in perioada de criza

In aceasta perioada de criza sanitara si, drept urmare economica, numeroase sunt companiile care asteapta un miracol pentru a reveni pe linia de plutire. Lumea afacerilor nu este una nici cruda, nici rece, este doar o provocare permanenta. Trebuie sa reusesti in orice conditii economice. Insa reusita este atribuita doar celor mai perseverenti. Care sunt cheile pentru a reusi in aceasta perioada de criza?

Asuma-ti responsabilitatile. Pe campul de batalie, vei descoperi repede ca poti conta doar pe tine insuti. In egala masura iti vei da seama de aceasta realitate dura: nimeni nu este cauza problemelor tale si nimeni nu iti poate da asigurari ca iti vei atinge obiectivele. Nu are rost sa dai vina pe pandemie si pe deciziile luate de guvern, tu esti cel care a luat decizia de a te lansa in antreprenoriat, tu esti singurul responsabil de destinul companiei tale. Te lansezi pe un camp de batalie avand o singura arma, capacitatea ta de a-ti reveni. Drept urmare, nu te mai plange si ia masuri.

Elementele clasice sunt cheia. Rober Allen Zimmerman a zis ca Timpurile sunt pe cale sa se schimbe. Majoritatea antreprenorilor se concentreaza asupra urmatoarelor tendinte, asupra lucrurilor la moda sau asupra ultimelor tehnologii. Or, astfel, risti sa ajungi la pierderi. Concentreaza-te asupra corpului si continutului mai degraba decat asupra modei, altfel intr-o buna zi risti sa te simti depasit. Nu este intotdeauna o idee buna sa iti concentrezi compania asupra lucrurilor care sunt in evolutie constanta. Compania ta trebuie sa se bazeze pe principii sau dorinte atemporale precum rapiditate, simplitate, fiabilitate, accesibilitate si claritatea unei oferte. Oamenii isi doreau aceste lucruri in urma cu 30 de ani, le vor si in ziua de azi si le vor dori cu siguranta si peste 30 de ani. Drept urmare, trebuie sa tii cont de ele.

Citeste si:  Idei de afaceri pentru viitor
Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment