Acordați o atenție suficient de mare îngrijirii cuticulelor?

Nu sunt secrete foarte importante, însă anumite lucruri sunt chiar folositoare! O manichiură frumoasă și unghii sănătoase pot fi obținute nu numai cu ajutorul produselor profesionale, care sunt prezente în momentul de față și la noi în țară, pentru îngrijirea unghiilor. Cuticulele unghiilor, după cum au demonstrat specialiștii, sunt vitale pentru sănătatea unghiilor și pentru aspect.

Deși sunt, de fapt, celule moarte, ele oferă protecție foarte bună pentru unghii, exact în perioada în care acestea sunt vulnerabile, deoarece sunt în perioada de creștere. Cu cât creșterea continuă, cu atât noile unghii de îndepărtează  mai mult de bază și de cuticule. În această perioadă devin tari și nu mai au nevoie de protecția de care au avut nevoie la început.

Noile metode moderne de îngrijire a unghiilor, nu mai sunt atât de invazive cum au fost cele din trecut. În sensul că, nu mai este deloc recomandată tăierea cuticulelor cu forfecuța. Acum se împing practic în spate, cu ajutorul unor bețe speciale din lemn de portocal.

Una din condițiile esențiale pentru a îndepărta în mod eficient cuticulele, este ca acestea să fie foarte bine hidratate. Cel mai prielnic moment pentru a îndepărta cuticulele este momentul în care ieșiți de la duș sau de la baie.

Citeste si:  Ce este un implant dentar

Menținerea în stare hidratată este benefică! Deoarece aproape toate substanțele cu care spălăm vasele în bucătărie, rufele sau produsele de curățenie conțin substanțe chimice agresive și deshidratante, folosirea uleiurilor speciale pentru cuticule, în mod periodic, este foarte benefică. Nu numai pentru aspectul mâinilor ci și pentru sănătatea acestora.

Produse profesionale pentru îngrijirea cuticulelor

Cele mai recomandate și eficiente produse pentru îngrijirea cuticulelor sunt comercializate de către magazinele online profesionale pentru astfel de lucruri. Everin este numele unui foarte cunoscut magazin de produse pentru manichiuri și pedichiuri, profesionale și semiprofesionale. Are foarte mulți simpatizanți deoarece produsele sunt de o excelentă calitate și nu au deloc prețuri foarte ridicate.

Oferta acestui magazin complex nu include doar produse pentru îngrijirea cuticulelor. Sunt prezente practic, toate categoriile de produse pentru o manichiură  modernă, cu adevărat foarte reușită: geluri color, geluri pentru construcții, pudre acrilice, oje semipermanente, soluții de tip Primer sau BaseCoat, lacuri de top, decoruri unghii, lămpi UV sau LED, acetonă, soluții degresante, ustensile și accesorii, dezinfectante, aparate pentru sterilizare, pile electrice, etc.

Toate aceste produse unghii  foarte moderne pot fi comandate online de persoane fizice sau juridice. Sunt fabricate de către producători recunoscuți în toată lumea pentru calitatea produselor lor, precum și pentru eficiență.

Citeste si:  Vacantele in strainatate ii vor costa pe britanici

Detalii despre produse, modul de folosire, prețurile, condițiile de transport și condițiile de retur sunt postate pe site-ul companiei Everin.ro. Oferta merită analizată în mod periodic deoarece, de foarte multe ori, sunt incluse produse noi și există și foarte multe campanii de reduceri avantajoase.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment