Opinii despre Credius

Credius este o institutie financiara nebancara care ofera acces la finantarea persoanelor care au nevoie de un credit rapid in cel mai scurt timp cu putinta. La fel ca toate institutiile de profil aceasta isi desfasoara activitatea cu titlu profesional sub parametri impusi de legea in vigoare. Comunica in mediul online prin intermediul platformei credius.ro unde doritorii au posibilitatea de a analiza cu cea mai mare atentie conditiile in care se realizeaza aceste imprumuturi.

Credius dispune de o gama larga de credite rapide. Aceste credite se pot accesa atat online cat si la unul din sediile Credius din intreaga tara. Iata cateva din tipurile de credite puse la dispozitie de Credius doritorilor : credite online, credite de nevoi personale, credite online scurte, credite pe termen scurt sau credite pe termen lung.

Cum se poate accesa un credit rapid Credius ?  Accesarea unui credit rapid Credius se poate face sub doua forme. Fie  pe platforma online a site-ului, fie direct la un birou Credius. In ambele cazuri, pasii sunt similari. Se completeaza cererea pentru credit, aceasta urmeaza sa fie evaluata si, dupa caz, aprobata. Urmatorul pas este primirea banilor. Compania ne-a dezvaluit recent ca a ales sa schimbe abordarea traditionala de creditare si ca a transformat intregul proces intr-unul extrem de simplu, liberalizat in mare masura.

Citeste si:  La ce trebuie sa fim atenti atunci cand primim sfaturi financiare

Criteriile de eligibilitate pentru accesarea unui credit rapid de la Credius sunt urmatoarele :

  • varsta de minim 18 ani implinita pentru a beneficia de un credit de la Credius;
  • cetatean roman cu domiciliul stabil in Romania ;
  • vechime minima la locul de munca de o luna ;

Timpul de aprobare este si el extrem de rapid, de maxim 60 de minute. Daca datele declarate de solicitant sunt corecte si daca nu exista vreo eroare la Birou de Credite sau la ANAF, atunci Credius respecta cu succes acest timp de aprobare propus.

Dobanzile practicata de insitutia financiara nebancara Credius sunt influentate in mod semnificativ de catre suma de bani pe care solicitantul vrea sa o imprumute dar si de perioada in care se va returna suma de bani respectiva. Solicitantul are posibilitatea de a opta pentru un sistem de rate descrescatoare care ofera o dobanda mult mai avantajoasa, din toate punctele de vedere. Acest lucru presupune faptul ca, in primele luni, clientul Credius va achita o suma mai mare de bani dupa care suma respectiva se va micsora putin, ceea ce inseamna ca media ratelor va fi mult mai mica. Apeleaza la Credius pentru a cere o oferta personalizata, in functie de nevoile si preferintele tale, care sa se plieze perfect pe necesitatile tale.

Citeste si:  De ce sa optezi pentru un serviciu de factoring in 2022?

Credius a mai dezvoltat pentru clientii sai si potentialii clienti si un pachet numit AntiCredit, prin care primesti o bonificatie la rambursarea anticipata. Acest bonus variaza in functie de momentul in care se ramburseaza creditul in intregime si poate fi de 1%, 5%, 10%, 15% sau 20% pentru rambursarea anticipata in primul, al doilea, al patrulea sau al cincilea an de la creditare.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment