Top cele mai promitatoare criptomonede ale acestui an

Criptomonedele sunt cele care au schimbat foarte mult lumea afacerilor si felul in care lumea poate sa investeasca.

Si da, sa alegi sa investesti in criptomonede poate sa fie un lucru foarte promitator. Chiar reprezinta o oportunitate extrem de rentabila.

Bitcoin, BTC. Un rege printre criptomonede, Bitcoin este deja un nume foarte popular printre cunoscatori. Si pentru foarte multa lume, Bitocoin este sinonim cu criptomoneda. Scopul sau este de a furniza o versiune electronica pentru banii cash si de a permite ca banii sa fie transferati online fara sa fie nevoie de o terta persoana. Iar din ce in ce mai mlti comercianti accepta Bitcoin drept modalitate de plata.

Ethereum, ETH. Ethereum este o platforma revolutionara care a adus conceptul de „contract inteligent” in lumea blockchain. Si a trecut foarte repede de la statutul de necunoscuta la cel de vedeta in lumea criptomonedelor. Are capacitatea de a trata tranzactiile extrem de repede la cele mai mici costuri dar are si capacitatea de a executa contracte inteligente.

Ripple, XRP. Ripple este cel care vizeaza sa amelioreze rapiditatea tranzactiilor bancare internationale.

Litecoin, LTC. Asemanator cu Bitcoin, Litecoin este o platforma de tranzactii peer-to-peer conceputa pentru a fi utilizata pentru fi utilizata drept o moneda digitala. Datorita imbunatatirilor tehnice, Litecoin este in masaura sa trateze un numar mai mare de tranzactii la cele mai mici costuri. Litecoin a fost conceput pentru a trata micile tranzactii pe care le efectuam in fiecare zi.

Citeste si:  Monitorizarea tranzacțiilor cu criptomonede, obiectiv al Uniunii Europene în anul 2019

NEO. Este o platforma pentru contracte inteligente, uneori numita si „Ethereum a Chinei”. Fondatorul NEO a lucrat la numeroase proiecte de blockchain in trecut si echipa de dezvoltare pentru aceasta cripomoneda este compusa din sase investitori.

Cardano, ADA. Este vorba despre un blockchain de contracte inteligente. Se concentreaza mai ales pe interoperabilitatea intre alte criptomonede.

Related Posts

Add Comment