Shiba Inu, o criptomoneda cu preturi record

Shiba Inu este o criptomoneda ce are numele provenit de la o rasa de caine japonez. Cursul acestei monede virtuale a crescut foarte mult in ultima vreme.

Un caine originar din Japonia cu blana roscata si alba, cu ochi mici si cu urechi triunghiulare… Shiba Inu este foarte popular in ultima vreme pe Internet unde figura sa candida este si subiecct pentru foarte multe memes.

Shiba Inu este o criptomoneda, la fel ca si Bitcoin, cea mai celebra din ele. La fel ca si alte monede virtuale, este bazata pe blockchain, o tehnologie care permite pintre altele, sa tii evidenta tranzactiilor intr-o maniera foarte sigura, descentralizata si sigura.

Se foloseste de acelasi blockchain ca si Ethereum, una din cele mai populare monede virtuale.

Aceasta moneda virtuala a luat nastere in anul 2020 si a fost creata de catre un internaut pe numele sau Ryoshi. Dar, a inceput sa fie din ce in ce mai populara si mai puternica in anul 2021, profitand de Dogecoin. Shiba Inu a atins un varf istoric in octombrie 2021, apropiindu-se astfel de o capitalizare bursiera care se apropie de 40 de miliarde de dolari.

Ce explica insa acest success? Marile platforme Mondiale de schimb de criptomonede preum Houbi, OKEx si Binance au ales sa adauge Shiba Inu in catalogul lor. Un lucru care demonstreaza interesul sau financiar. Mai ales in ceea ce priveste traderii de origine chineza.

Citeste si:  Dogecoin: ce trebuie sa stii despre aceasta criptomoneda improbabila

Pretul sau mic ajuta lumea sa ajunga foarte repede la milioane chiar la miliarde. Daca va urma putin exemplul celebrului Bitcoin, un lider de pe piata, beneficiile vor fi enorme: in anul 2016 un BTC valora 500 de dolari. In 29 octombrie 2021 1 BTV valoareaza peste 60 500 de dolari.
Un alt motiv pentru acest interes- unii influenceri chinezi o recomanda pe Weibo sau WeChat.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment