Bitcoin, Ethereum si XRP: previziuni pentru anul 2021

In decembrie 2020, Bitcoin a depasit 20 000$, cel mai mare record de pana acum. Numerosi analisti si experti estimeaza ca pretul sau ca fi in continua crestere si in 2021.

Este foarte probabil ca Bitcoin sa ajunga la 100 000 de dolari in 2021 daca ne bazam doar pe cererea companiilor si institutiilor. Constatam in egala masura o cerere extrem de mare in legatura cu universul mineritului de mai multe luni deja conform declaratiilor lui Samson Mow, director al strategiei Blockstream, in cadrul unui interviu acordat recent pentru Cryptonews.com.

Mow nu este singurul optimist din universul criptomonezilor. Analistul Lou Kemer spre exemplu de la Quantom Economics este de parere ca Bitcoin va avea parte de o dezvoltare spectaculoasa pe piata in anul ce vine. Acesta se asteapta ca Bitcoin sa ajunga la 100 000$ in 2021 deoarece cererile continua sa creasca datorita investitorilor traditionali dar si societatilor publice si guvernelor care vor incepe sa foloseasca Bitcoin ca trezorerie. Pentru Kemer, 100 000 de dolari este un obiectiv cat se poate de realist.

Previziuni pentru Ethereum in 2021. Mult mai putini sunt analistii care se pronunta cu privire la viitorul pretului pentru Ethereum in 2021. Printre ei se numara Lou Kerner are se asetapta la o crestere de pret, la fel ca si in cazul Bitcoin insa nu chiar atat de semnificativa. Antoni Trenchev de la Nexo nu ofera cifre precise insa afirma ca Ethereum va avea fara indoiala parte de cresteri in 2021. De atfel, celebrul Youtuber crypto Ian Liljeqvist (alias Ivan on Tcech) a prevazut ca pretul Ethereum va ajunge la 6000$ pana in decembrie 2021, plasandu-l printre cei mai optimisti analisti in ceea ce priveste ETH.

Citeste si:  Planul taxării criptomonedelor: ANAF şi fuga după fonduri

Previziuni ale pretului XRP pentru 2021. Cei care au acceptat sa vorbeasca despre viitroul XRP pentru anul 2021 nu au fost atat de optimisti ca in cazul Bitcoin si Ethereum. Conform specialistilor, anul 2021 ar putea fi unul crucial pentru Ethereum. Specialistii sunt destul de pesimisti cu privire la evolutia XRP pentru anul 2021, doar daca nu cumva Ripple va decide sa isi schimbe complet modelul comercial, “tokenomia” si cazurile de utilizare pentru XRP.

Nishant Sharma, fondatorul Blocks Bridge, o societate care ofera sfaturi si este experta in minerit criptomonede considera in egala masura ca XRP ar putea avea parte de un an relativ dificil.

Pe Twitter, unii sunt mult mai optimisti cu privire la viitorul XRP, prevazand un pret de 25 dolari pana in mai 2021 si un pret de 100 de dolari pana in decembrie 2021.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment