Șansele de jackpot la sloturi – focus pe distracție, cu gândul la marile câștiguri

Cu mai puțin de un secol de istorie modernă, sloturile au cucerit domeniul jocurilor de cazinou. Mai întâi, în cazinouri terestre și săli de jocuri offline (tip arcade) au fost introduse aparate de sloturi care au evoluat în pas cu tehnologia – de la simple principii mecanice, la partea electronică.

Acum, în era digitală, sloturile au devenit adevărate jocuri video, uneori neașteptat de complexe, cu grafică deosebit de avansată. Rămâne însă principiul esențial: online și offline, sloturile au reguli simple de înțeles.

Să te distrezi la păcănele presupune un stil de relaxare activă, nu necesită efort intelectual, nu este nevoie de analize și strategii complicate.

Cu diverse tematici și cu fel de fel de atracții introduse de producători, sloturile au ajuns pe internet la adevăratul lor potențial: sunt disponibile într-o varietate aparent infinită, oriunde și oricând, pe platforme de specialitate.

Sunt disponibile și o mulțime de păcănele gratis care oferă jucătorilor divertisment fără riscuri. Orice slot online poate fi jucat cu bani reali, dar și în variantă demo.

Cei dornici de pariuri ulterioare se pot obișnui astfel cu respectivele jocuri, alegându-le pe cele preferate și stăpânind mai bine sistemul de joc pentru fiecare titlu.

Citeste si:  Baia de serviciu: 5 ponturi de amenajare

Unele dintre cele mai populare sloturi – cu fructe, cu Egiptul Antic sau inspirate din francize de actualitate din alte sfere de divertisment – sunt cele care oferă oportunitatea unor câștiguri mari, de tip jackpot.

Cât se simplu sau de dificil este să câștigi un jackpot? Din punct de vedere al șanselor calculate matematic, acordarea unui jackpot de foarte mare valoare este un eveniment destul de rar. Frecvența depinde de valoarea jackpot-ului și de rulajele realizate de jucători.

Acest lucru este datorat modului de alimentare a unui jackpot: un mic procent din valoarea sumelor jucate la unul sau mai multe jocuri cu jackpot comun merge într-un fond de premiere, care crește astfel continuu până în momentul în care un jucător norocos reușește să-l declanșeze.

Nu uita de jocul responsabil!

Când se ajunge în runda bonus unde se obține marele câștig? Nimeni nu poate anticipa. Farmecul jocurilor de noroc este exact acesta: norocul nu poate fi prezis în niciun fel. Poți să joci foarte mult la sloturi online și să nu câștigi niciodată un premiu de top. Sau, din contră, poți juca foarte rar, pe sume mici, și norocul să te selecteze.

Desigur, strict din punct de vedere al șanselor, acumulezi mai multe oportunități dacă joci mai mult. Însă jocul responsabil trebuie să rămână elementul de bază la cazino online și la orice alte jocuri de noroc! Joacă așadar echilibrat, cu bugete pe care îți permiți să le aloci absolut fără regrete.

Citeste si:  Pietele financiare se ajusteaza scenariului de razboi

Plăcerea jocului este prioritară, este corect să joci doar pentru distracție. Cu gândul la marile câștiguri, trebuie să înțelegi că probabilitatea ca un jackpot fabulos să ajungă la tine este foarte redusă. La fel ca atunci când joci la loto, țintind marele premiu.

Jackpoturile și „aglomerația”

Unii jucători pot crede că au mai multe șanse de a câștiga un jackpot în momentele în care mulți alți utilizatori acționează simultan. Acest principiu poate fi studiat în cazinourile terestre, în momentele de maximă aglomerație.

Este mai probabil să câștigi un jackpot într-o seară aglomerată, în comparație cu posibilitatea marcării câștigului într-o dimineață liniștită? Răspunsul este simplu: șansa ta personală de câștig nu are legătură cu aglomerația. Nici în cazinouri terestre, nici în cazinouri online. Șansa ta este mereu aceeași.

Evident, în momentele în care mulți jucători joacă, este mai probabil ca unul dintre aceștia să câștige un jackpot – sunt mai multe rotiri în ansamblu, la volumul respectiv de utilizatori activi. Dar acest lucru nu influențează absolut deloc șansele tale personale de câștig.

Demn de reținut este și faptul că nu se poate cunoaște momentul în care un jackpot este gata să fie acordat. De asemenea, nu există strategii care să forțeze generatorul de numere aleatorii să producă cifra care generează un jackpot. Pur și simplu, norocul este totul la sloturi online și la aparatele offline de sloturi!

Citeste si:  Transforma-ti sufrageria intr-o camera completa si primitoare cu ExpoMob

Mai trebuie subliniat faptul că nu toate sloturile dintr-un cazinou au aceeași frecvență de câștigare a jackpot-ului. Cu cât jackpoturile sunt mai mari, cu atât se câștigă mai des.

Unii jucători preferă tocmai sloturile online cu jackpoturi mai reduse, dar care se acordă cu o frecvență mai mare. Cele mai multe păcănele plătesc un jackpot mai rar decât o dată la 10.000 de rotiri. În cazul jackpot-urilor de proporții epice, șansele de câștig sunt de 1 la zeci de milioane.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment