CFMOTO UForce 600, un partener 4×4 destoinic pentru sarcini de lucru în medii off-road dificile

Din ce în ce mai multe persoane preferă să se retragă din tumultul orașelor în zonele rurale mai liniștite. În plus, o mulțime de persoane au deja o fermă sau se ocupă de diverse culturi agricole. Pentru aceștia din urmă, investiția într-un vehicul 4×4 de teren poate fi cea mai inspirată alegere. Dacă și dumneavoastră vă numărați printre ei sau intenționați să vă mutați într-o zonă dificil de tranzitat cu vehiculele convenționale, nu veți găsi pe piață un side-by-side mai accesibil și bine echipat decât modelul UForce 600 din familia CFMOTO. Acest SxS midsize, cu un pronunțat caracter utilitar, își va dovedi eficiența ori de câte ori veți avea nevoie de un „cal de muncă” în preajma gospodăriei, fermei sau pe lângă cabană. Cei interesați pot descoperi cele mai noi side-by-side-uri și ATV-uri CFMoto sau de la alți producători de renume în domeniu, alături de o colecție bogată de echipamente de protecție off-road și numeroase accesorii.

SxS CFMoto UForce 600 este un vehicul robust, proiectat special pentru pilotare în zone cu teren off-road greu de accesat. Acesta este disponibil cu trei scheme de culoare atractive: pe gri, albastru și camuflaj. Atunci când nu doriți să folosiți acest side-by-side pentru a vă facilita transportul unor încărcături grele, cum sunt uneltele sau hrana pentru animale, el poate servi cu brio și pentru activități de agrement diverse, precum plimbări pe traseul montan preferat, camping, vânătoare sau pescuit. Constructorul din China s-a gândit la toate, astfel încât aveți la dispoziție o paletă largă de accesorii cu care puteți personaliza modelul UForce 600.

Citeste si:  Biciclete electrice Kawasaki pentru pasionații de MTB

Printre featurile de top ale lui UForce 600, merită amintite următoarele:

– banchetă confortabilă ce permite acomodarea a două persoane, cu spațiu de stocare sub ea

– motor solid 580 cc

– un șasiu cu design compact

– benă cu o capacitate de 272 kg

– acoperiș din plastic durabil cu un canal integrat special pentru a preveni infiltrarea apei în cabină pe timp ploios

– bord modern cu display LCD ușor de citit și de accesat, în vederea obținerii informațiilor utile pentru călătorie

– șa pentru pilot ce permite ajustarea

– moduri de riding Eco și Sport

– suspensie independentă

– brațe în A pe față cu design arcuit „gull wing”

– scut de protecție complet

– faruri LED Ridevision cu lumini de zi

– stopuri cu LED

– rezervor de capacitate 40 litri.

UForce 600 se bazează pe un motor în 4 timpi, 580cc, SOHC, răcire cu lichid, 4 valve, EFI și este capabil să livreze maximum 36 cai putere. Vine echipat cu pornire electrică, iar motorul este cuplat la o cutie automată CVTech cu trepte P / R / N / H / L. La nivel de șasiu, se remarcă dotarea cu suspensii independente cu braț dublu în A pe față și pe spate, amortizoare pe ulei și frâne pe discuri hidraulice puternice. La toate acestea se adaugă jantele din aluminiu de 12 inch. Vehiculul oferă o gardă la sol de 11.4 inch. Pachetul standard include troliu și cârlig de remorcare de 2 inch. Acest side-by-side din gama utilitară asigură o capacitate de remorcare de 907 kg și deține capacitate cargo pe spate de 272 kg.

Citeste si:  Te muti? Iata cum iti poti transporta rapid lucrurile in noua locatie

În concluzie, dacă doriți un vehicul 4×4 de teren complet dotat și pregătit pentru a înfrunta adversitățile terenurilor accidentate și variabile, vă puteți orienta cu toată încrederea spre modelul CFMOTO UForce 600, întrucât acesta nu vă va dezamăgi atunci când îl veți supune unor sarcini de lucru solicitante.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment