Cum sa lansezi o afacere pe Amazon fara sa iti asumi prea mari riscuri?

Vrei sa debutezi in comertul online? Ai auzit cu siguranta de Amazon, una din cele mai mari platforme e-commerce. Indiferent ca esti persoana fizica sau reprezinti o companie, acest marketplace reprezinta un canal de vanzari esential pentru lansarea unei afaceri. Este absolut normal ca la inceput sa nu stii de unde sa pornesti, ce sa faci. Citeste randurile de mai jos si vei afla cum poti lansa o afacere pe Amazon.

Creaza-ti un cont pe Amazon Seller Central

Inainte de a-ti lansa o afacere pe Amazon este necesar sa urmezi cateva strategii pentru a te pozitiona ca vanzator si sa iti transformi vizitatorii in potentiali cumparatori. Pentru asta, trebuie, intai si intai sa iti creezi un cont pe Amazon Seller Central. Este vorba despre o interfata dezvoltata de catre Amazon dedicata vanzatorilor. Este un spatiu invizibil pentru cumparatori care permite gestionarea comenzilor.

Daca iti doresti sa devii vanzator pe Amazon ar trebui sa te inscrii pe aceasta interfata. Ti se vor cere toate informatiile necesare cu privire la viitorul tau magazin online.

Alege produsele pe care vrei sa le vinzi pe platforma

Exista numeroase categorii si subcategorii de produse pe Amazon. Un lucru care permite referentierea produselor si faciliteaza navigarea internautilor. Produsele necesita validare de catre Amazon inainte de a fi postate online. Daca dispui deja de un site e-commerce trebuie sa faci o pre-selectie a produselor tale, alegand cele mai performante produse din catalog pentru a le testa succesul in randul cumparatorilor de pe Amazon.

Citeste si:  Acordați o atenție suficient de mare îngrijirii cuticulelor?

Selecteaza un plan de vanzare

Este vorba de formule propuse de Amazon. Exista un plan de vanzare individual si un plan de vanzare profesional. Primul plan este destinat debutantilor care vand doar 40 de produse pe luna. Al doilea plan poarta numele de Amazon Business.

Posteaza produsele online

Odata ales planul de vanzare poti incepe prin a-ti posta produsele online. Prin intermediul portalului Amazon Seller Central.

Sursa: https://c-pas-sorcier.fr/comment-lancer-un-business-sur-amazon-sans-prendre-de-risque/

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment