Moduri de a obtine finantare pentru a deschide un restaurant

Deschiderea unui restaurant necesita multa munca si, mai ales, bani. Exista o multime de optiuni de finantare, iar noi le vom enumera in cele ce urmeaza.

Linii de credit pentru companii

O linie de credit pentru afaceri este ideala atunci cand deschizi un restaurant. O linie de credit este perfecta atunci cand conditiile de afaceri sunt in continua schimbare. In activitatea de infiintare si functionare a unei afaceri, este inevitabil sa apara probleme neasteptate.

Liniile de credit le ofera proprietarilor un imprumut aprobat din care pot scoate fonduri atunci cand este nevoie. In zilele noastre, primirea liniilor de credit este foarte simpla. In industria restaurantelor, lucrurile se pot schimba foarte repede. De aceea, a avea linii de credit va poate ajuta sa va pregatiti afacerea pentru viitor. Ele ofera flexibilitatea pe care altele nu o ofera.

Imprumuturi comerciale traditionale

Un imprumut comercial traditional este ceea ce oamenii asociaza cu imprumuturile bancare si cu imprumuturile la termen. Pentru cei mai solvabili solicitanti, un imprumut bancar poate oferi cea mai buna finantare. Bancile sunt adesea atractive pentru oameni deoarece ofera unele dintre cele mai mici rate de pe piata. Dar, este posibil sa trebuiasca sa astepti mai mult pentru aprobare.

Cu acest tip de finantare, poti decide daca doresti sa soliciti un imprumut pe termen mediu sau lung. Bancile ofera mai multe imprumuturi pe termen lung, cu perioade de rambursare de pana la 25 de ani. Cu toate acestea, companiile de finantare comerciala ofera imprumuturi pe termen mediu, care sunt foarte versatile. Odata ce afacerea ta este deschisa si profitabila de cel putin doi ani, te poti califica pentru investitii pe termen mediu.

Citeste si:  Pro sau Contra Euro?

Finantarea echipamentelor

Echipamentele si mobilierul de bucatarie pot fi unul dintre cele mai mari costuri de deschidere. Depinde de marimea bucatariei si a sufrageriei, dar trebuie sa iti faci un buget si sa planifici mai multe elemente cheie pentru acestea.

Finantarea echipamentelor este o modalitate excelenta de a obtine capital pentru aceste lucruri. Iata cum functioneaza: In primul rand, va trebui sa gasiti un creditor de finantare a echipamentelor. Apoi, creditorul iti vinde echipamentul necesar sau iti da banii pentru a-l cumpara. Intre tine si creditor va exista un acord privind modul in care vei rambursa banii. Cel mai probabil, acesti bani vor fi rambursati lunar si cu o anumita rata a dobanzii.

Un instrument benefic care vine cu un imprumut pentru echipamente este faptul ca echipamentul in sine serveste drept garantie. Astfel, toate echipamentele restaurantului tau pot fi acoperite cu acest imprumut.

Crowdfunding

Crowdfunding este una dintre cele mai noi si mai populare metode de finantare. Prin aceasta metoda, noii proprietari apeleaza la social media si la platformele de crowdfunding pentru a strange bani. Ei isi prezinta ideea de afacere prin intermediul acestor canale investitorilor, familiei si prietenilor. Multe site-uri sunt accesibile pentru crowdfunding, cum ar fi:

Kickstarter

Indiegogo

GoFundMe

CircleUp

LendingClub

Sursa: https://madmobile.com/blog/how-to-get-financing-for-opening-a-restaurant/

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment