Cum sa-ti finantezi nunta

Una din primele etape atunci cand organizam o nunta este stabilirea unui buget pentru aceasta din urma. Suma de bani pe care esti dispus sa o aloci pentru ziua cea mare va fi un factor decizional in privinta rezultatului final. Sa cunosti bugetul de care dispui iti permite sa elimini unele optiuni, sa retii altele, sa alegi un loc de recptie potrivit, sa cumperi sau sa inchiriezi rochia de mireasa.

Familia este cea care se ocupa de nunta

In mod traditional, tatal fetei este cel care se ocupa de nunta. Insa, acest obicei nu ma este respectat in ziua de azi. In schimb, de obicei, parintii mirilor isi impart in mod echitabil costurile pentru a le oferi copiilor o nunta de vis.

Familia miresei se poate ocupa de rochie si de accesorii, de fotograf precum si de alte taxe legate de accesorii sau decoratiuni. Familia mirelui poate cumpara costumul, buchetul miresei si verighetele si meniurile. Restul costurilor precum muzica vor fi impartite in mod echitabil.
Atunci cand esti tanar, la inceput de drum, este bine sa poti conta pe sprijinul familiei.

Iti finantezi singur nunta

Iata cea mai buna modalitate de a ramane independent si liber in ceea ce priveste deciziile in orice circumstante. Vei putea astfel sa iti personalizezi nunta asa cum iti doresti. Cel mai bine este ca tu sa iti finantezi nunta, pentru a alege totul conform gusturilor si preferintelor tale.

Citeste si:  Propuneri ciudate ale FMI

Astfel, nu te vei simti obligat sa inviti cunostintele parintilor, daca nu iti doresti acest lucru, nu iti poate nimeni impune un anumit stil si faci doar ce iti doresti si cum iti doresti.

Asumarea ansamblul costurilor este un eveniment destul de important. Insa, puterea ta de decizie este extrem de importanta in acest caz, iti vei pastra independenta financiara si vei putea renunta la unele detalii pe care le consideri prea scumpe. Concentreaza-te pe lucrurile esentiale.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment