Modalitati de a folosi Internetul pentru a-ti dezvolta afacerea

Internetul a fost un adevarat miracol pentru intreprinderile mici si pentru antreprenori. Cu toate acestea, multi proprietari de afaceri nu au nicio idee despre cum sa foloseasca internetul in avantajul lor. Iata cateva modalitati eficiente de a-ti dezvolta afacerea online cu ajutorul Internetului.

Gazduirea unui blog oficial

Marketingul de continut a devenit la moda si din toate motivele intemeiate. Fie ca esti in cautarea unui trafic crescut, a unor rate de conversie mai mari sau pur si simplu a unor relatii mai bune cu clientii, marketingul de continut este raspunsul pentru a-ti dezvolta afacerea online. Un simplu design de blog care vizeaza cuvinte-cheie de nisa poate construi constientizarea marcii si poate atrage noi clienti si vanzari.

Cu un blog, singurul tau scop ar trebui sa fie acela de a furniza informatii valoroase si de inalta calitate despre nisa ta pentru a stabili credibilitatea companiei in acest spatiu. Toate aceste informatii ar trebui sa fie furnizate intr-un mod in care publicul sa se lipeasca de pagina ta. Cateva orientari de baza pentru a realiza acest lucru sunt: evita blocurile de text, foloseste titluri si subtitluri, pastreaza un limbaj usor de inteles etc.

Cresterea vanzarilor prin upselling

Una dintre cele mai interesante strategii de marketing de pe internet este urmarirea clientilor existenti si crearea unei valori pe viata pentru fiecare client. Vanzarea suplimentara catre cei care au cumparat deja de la tine. Iata cateva modalitati de a face acest lucru:

Citeste si:  Euro sau Dolar?

Trimite cupoane de fidelitate in format digital, pe care acestia le pot folosi la urmatoarea achizitie.
Trimite-le oferte de produse care sunt cumva legate de achizitia lor curenta.

Ramai activ pe retelele sociale si foloseste-le intelept

Cel mai bun lucru despre retelele sociale pentru companii este ca sunt gratuite. Poti sa iti prezinti cu usurinta afacerea la mii de consumatori in mod gratuit. Cu toate acestea, acele mii de persoane trebuie sa se implice in afacerea ta doar pentru ca se afla pe retelele sociale. Trebuie sa devii parte din premisa initiala pe care functioneaza social media: socializarea.

Adauga postari zilnice pentru a atrage atentia publicului tinta pe retelele sociale

Foloseste imagini si videoclipuri, deoarece acestea angajeaza utilizatorii mai bine decat postarile textuale pe retelele sociale. Din punct de vedere al productiei, nici acestea nu sunt foarte complicate. Editorii video online vin cu sabloane predefinite, astfel incat sa iti poti crea rapid publicatii cu oferte sau informatii pentru retelele sociale.

Sursa: https://pepseo.fr/huit-facons-dutiliser-internet-pour-developper-votre-entreprise/

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment