Sfaturile unui bancher in plina perioada de criza

Timpul inseamna bani si in aceasta perioada dificila in care multi dintre noi am stat acasa, in timpul pandemiei, Tim Marian, manager de investitii in cadrul bancii Morgan Stanley ne ofera sfaturi pretioase. Principalul sfat ese acela ca timpul sa fie folosit pentru a ne face ordine in buget si pentru a intocmi un plan financiar pentru viitor.

Deoarece inaceasta perioada romanii au fostte mult timp liber la dispozitie, din cauza perioadei impus de izolare, Tim Marian este de parere ca romanii l-ar putea folosi drept o oportunitate perfecta pentru a-si face putina ordine in buget si sa intocmeasca un plan pentru viitor, un viitor mai bun din punct de vedere financiar.

Tim Marian a fost intrebat la un moment dat de mentorul sau – Cand va incepe sa isi contruiasca casa? Acesta a raspuns – cand voi avea bani, logic. Acesta a zambit si a raspuns – nici vorba. Casa nu se construieste pana cand nu ai un plan. Cel mai benefic lucru pentru romani, acum cand stau acasa este acela de a soate o foaie de hartie, un pix si sa inceapa sa astearna un plan pe hartie. Un plan de investitii, un plan de economii, indiferent de suma, un plan de investitii intr-un imobil, orice plan, inclusiv pentru viata ta. Trebuie sa iesim din aceasta criza cu lectia invatata dupa parerea lui Tim Marian.

Citeste si:  Avantajele investitiei intr-o casa langa Bucuresti

O criza economica mondiala reprezinta un scenariu tot mai probabil dupa aceasta criza sanitara provocata de pandemia cu coronavirus. Insa, investitorii nu ar trebui sa isi piarda speranta. Cumva cumva se va iesi din aceasta criza. Perioada actuala reprezinta oportunitatea excelenta pentru investitorii are au cash sa obtina discounturi a adaugat Tim Marian. Momentan trebuie sa ne concentram sa cumparam indicii la o reducere mare.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment