Memorizer, aplicatia care iti salveaza amintirile

Tinerii adora tot ce tine de aplicatii noi, in tendinte. Cea mai noua aplicatie, in tendinte, ar putea fi Memorizer, un serviciu ce are misiunea de a ajuta pe fiecare in parte sa isi stocheze amintirile in deplina siguranta. Sa fie aplicatia ideala pentru tinerii din ziua de azi?

Memorizer, aplicatia care iti salveaza amintirile

Stim ca zi de zi tanara generatie petrece o gramada de timp pe telefoanele inteligente. Dar ce fac tinerii mai exact pe telefoanele mobile? O mare parte din timp si-o petrec pe retelele sociale care sunt mai mult sau mai putin potrivite pentru sanatatea lor mentala daca este sa ne luam dupa ultimele studii realizate in acest sens.

Cei sub 30 de ani adora sa descopere noi servicii si aplicatii de testat. Si Memorizer ar putea fi noul serviciu pe placul lor, intr-o perioada in care sunt afectati de numeroase angoase. Aplicatia a fost special conceputa pentru a simplifica gestionarea si accesul la amintiri care se vor regasi centralizate intr-o unealta centralizata.

Memorizer are mai multe misiuni: sa pregateasca viitorul datorita crearii unor to-do list virtuale si vizuale deopotriva, aranjarea amintirilor, a pozelor in special, imbunatatirea memoriei si a culturii si protejarea datelor personale intr-un final.

Aplicatia creata de catre Charles Baron si Thomas Sales se adreseaza tuturor: seniorilor a caror amintiri se estompeaza odata cu terecerea vremii si celor care se confrunta zi de zi cu limitele memoriei, care incep sa aiba pierderi de memorie din cauza anumitor afectiuni.

Citeste si:  Cum alegi lenjeria de pat: 5 criterii de selecție

Din moment ce stim ca tinerii fac poze zi de zi sau aproape zilnic cu ajutorul telefonului mobil sau ca au din ce in ce mai multe angoase, aceasta aplicatie a picat numai bine. Numerosi sunt cei care vor fi extrem de incantati la ideea de a-si stoca amintirile in sgiranta si de a le putea rasfoi in orice moment, atunci cand isi doresc.

Sursa: https://www.airofmelty.fr/marques/mobile-memorizer-lappli-va-sauver-nos-souvenirs-23487.html

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment