In ce poti sa investesti banii in anul 2020?

Bursa poate sa aiba in mod regulat caderi. Aceasta instabilitate a pietei financiare, uneori ii face pe investitori sa se teama si sa aiba indoieli sau dileme, deoarece nu mai stiu unde sa isi investeasca banii.

In ce poti investi deci in anul 2020? Oare exista investitii mai bune sau mai sigure? Iata deci cateva idei de investitii interesante si rentabile pentru noul an.

Asigurarile de viata, o solutie care si-a dovedit deja eficienta. Acum ceva ani, asigurarile de viata erau considerate drept o investitie care sa asigure protectia si siguranta urmasilor nostri. Aceasta asigurare insa ofera totusi o solutie de siguranta sau de protectie mai larga economiilor tale. Obiectivul nu este doar sa incredintezi banii tai profesionistilor si sa desemnezi anumiti beneficiari in caz de deces. Asigurarile de viata reprezinta mai intai o solutie de investitie a carui nivel de remunerare este superior.

Bursa, o alternativa seducatoare pentru foarte multe persoane. Bursa atrage o multime de persoane, mai ales micii investitori care isi doresc sa se bucure rapid de castiguri. Dar bursa poate prezenta si anumite riscuri. Te poate ajuta sa castigi bani, dar te poate face si sa pierzi bani.

Toate eventualitatile trebuie sa fie luate in considerare inainte de a face investitia. Solutia cea mai simpla pentru a beneficia de avantajele sale este sa cumperi la momentul potrivit.

Citeste si:  10 lucruri despre investitia in aur

Internetul. Internetul propune mai multe optiuni de investitii accesibile particularilor. Alternativele raspund unor profile diferite cu nevoi diferite. Pentru particulari, optiunea cea mai simpla este cu siguranta crearea umui blog. Bloggingul aduce sume mici de bani, dar acestea pot deveni sume mai importante atunci cand traficul creste.

Piata imobiliara. Piata imobiliara a cunoscut perioade de crestere si de coborare. Inca de la criza din 2009 particularii nu prea se mai indreapta asupra acestui domeniu pe care nu il mai considera durabil. Si chiar daca piata inca mai intampina dificultati in a se stabiliza, inca mai exista cateva optiuni pe care poti miza.

In ciuda tuturor problemelor, Imobiliarele reprezinta cea mai buna investitie pentru anul 2020, o buna invesitie prin excelenta pentru noul an. Imobiliarele reprezinta un raspuns la o nevoie esentiala, cea de a locui undeva. Iar cererea este mereu constanta.

Actiunile. In 2020 poti incerca sa investesti si in actiuni. Iti vei garanta astfel, o medie de rentabilitate care porneste de la 10% anual. Pietele bursiere prezinta o multime de oportunitati care sunt destinate investitorilor de tot felul.

Investeste in vin. Da, in vin. Sa investesti inseamna sa iti faci o colectie particulara, speciala, o colectie care se va putea aprecia cu siguranta pe plan gustativ si potential si pe plan finaciar. Dar aceasta investitie nu se va materializa decat pe termen mediu sau mai bine pe termen lung.

Citeste si:  Economisim sau câștigăm mai mult?

Anul 2020 poate sa fie deci un an prosper in care iti poti fructifica banii in cele mai bune conditii, daca faci cele mai bune alegeri. Te vei putea bucura de o anumita independenta financiara daca iti vei plasa in mod judicios banii.

Related Posts

Add Comment