Top 10 ansambluri rezidentiale in Bucuresti si Ilfov

O locuinta noua este o alegere pe care fiecare o face cu grija si emotie, reprezentand in multe situatii o intruchipare a dorintelor si viselor construite cu grija de-a lungul timpului.

In ultimul timp, dezvoltatorii imobiliari au oferte tentante de apartamente noi in Bucuresti sau in oricare mare oras din tara, sau zonele limitrofe marilor orase. Site-urile de anunturi imobiliare gratuite au foarte multe oferte de apartamente , dar mai ales apartamente noi in zone obisnuite sau rezidentiale.

Bucurestiul in mod special, datorita noilor constructii, si-a schimbat foarte mult aspectul, avand astazi imaginea unei capitale europene moderne cu care romanii se pot mandri. Toate cartierele bucurestene au fost imbogatite cu ansambluri rezidentiale care atrag in mod irezistibil datorita facilitatilor la indemana cum ar fi marketuri, restaurante, cafenele, locuri de joaca pentru copii, cinematografe, scoli, gradinite, terenuri de sport, sali de fitness sau piscina.

Avantajul acestor ansambluri il reprezinta si posibilitatea ca apartamentele sa fie inchiriate, nu numai cumparate, ceea ce poate fi foarte tentant pentru persoanele care nu au la dispozitie sumele necesare pentru cumpararea unui apartament nou.

Ansamblurile rezidentiale sunt formate fie din vile, fie din ansambluri de blocuri pentru a putea acoperi toate cerintele potentialilor cumparatori sau doritori de inchriere ale apartamentelor noi in aceste locuinte moderne si atractive.

Citeste si:  Emisiunile de obligatiuni corporative ating noi recorduri in SUA

Dupa criterii cum ar fi numarul de apartamente, pretul, preferintele cumparatorilor, localizarea proiectului, spatiile verzi din zona, accesul la transportul in comun, distanta fata de centrul orasului, facilitati, costul de intretinere, mentenanta, un top 10 al celor mai bune ansambluri rezidentiale cu blocuri de apartamente noi ar fi:

 1. Militari Rezidence – in cartierul Militari
  2. Confort City – in cartier Vitan
  3. Cartierul Latin – in cartier Ghencea
  4. Linda Residence – in cartier Pantelimon
  5. Rasarit de Soare – in cartier Titan
  6. Fundeni Residence – In Comuna Fundeni
  7. Rose Garden – in cartier Colentina
  8. FeliCity – in cartier Baneasa
  9. Cosmopolis – comuna Stefanesti
  10. Monaco Towers – in cartier Berceni

Detalii referitoare la toate ofertele de locuinte noi din ansamblurile rezidentiale pot fi gasite pe site-uri specializate, ce pun la dispozitie toate informatiile necesare, facilitati si preturi ale acestora. Pentru achizitionarea unei locuinte noi, consultarea ofertelor din zonele de interes poate fi un prim pas care va aduce informatii utile, iar acest pas poate fi facut foarte usor cu ajutorul site-urilor de anunturi imobiliare gratuite. Internetul a devenit in ultimii ani un ajutor de nadejde pentru acest gen de alegere care se face la un moment dat in viata fiecaruia, oferind posibilitatea de a vizualiza zonele de interes din confortul propriei locuinte.

Citeste si:  Cum sa iti deschizi un magazin online gratis

Achizitionarea unui apartament nou intr-un ansamblu rezidential poate fi la ora actuala una dintre cele mai bune alegeri avand in vedere ca marile orase se extind continuu, iar preturile pot fi diferite de la an, la an. In afara criteriului legat de pret, faciliatile oferite sunt la standardele secolului XXI, de asemenea arhitectura, amplasarea , grija pentru siguranta locuitorilor ansamblului asigurata prin paza perimetrului si camere de luat vederi, atrag prin garantarea confortului si a unui loc linistit si frumos care poate fi numit “acasa”.

Related Posts

Add Comment