In ce criptomonede se poate investi in anul 2023?

Dupa un an 2022 cam greu si bulversat de tot felul de evenimente, sa vedem care sunt criptomonedele promitatoare in care se poate investi in anul 2023.

Regele Bitcoin

Bitcoin a fost deja rege printre criptomodene si anul trecut. Si nu este gata sa fie detronat in acest an. Doar Bitcoin, BTC, reprezinta 50% din capitalizarea totala a pietei. 19 milioane de euro, adica 90%, au fost deja exploatate. Acest lucru inseamna ca 90% din totalul bitcoinilor care nu vor fi niciodata minate (create) sunt deja in circulatie. Bitcoin este, fara indoiala, punctul de referinta al industriei. Daca ai dori sa incepi sa investesti in criptomonede, bitcoin ar trebui sa faca parte din portofiliul tau. 30-50% din cota pe care decizi sa o aloci criptomonedelor ar putea fi investita in bitcoin. Este cu siguranta cripto cu cea mai mare probabilitate de succes in timp.

ETH

Este a doua criptomoneda importanta de pe piata. ETH este abrevierea de la Ethereum tokenul platformei de dezvoltare open source bazata pe aplicatii descentralizate. Ethereum este considerata una din cele mai importante platforme pentru dezvoltarea de aplicatii si ETH, criptomoneda sa este una foarte populara si destul de mult folosita in lume.

Solana

SOL este criptomoneda platformei cu acelasi nume. Solana este o platforma de dezvoltare de blockchains open source care se vrea a fi o solutie blockchain extrem de scalabila, cu viteze de tranzactionare foarte mari. Se distinge de alte platforme prin tehnologia sa Proof of History.

Citeste si:  Strainii cumpara Romania la hectar, ar trebui opriti?

XRP

Este criptomoneda societatii Ripple. XRP este utilizata in principal ca o forma de plata internationala si ca modalitate de a transfera bani peste granite rapid si ieftin. Spre deosebire de multe alte criptomonede, care sunt utilizate in principal ca mijloc de investitie si stocare a valorii, XRP a fost conceput de la inceput ca mijloc de facilitare a tranzactiilor financiare internationale.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment