Idei de afaceri pentru viitor

Deoarece piata globala este in continua dezvoltare si tehnologia devine zi de zi parte integranta din viata noastra iata care sunt afacerile pe care le poti pune in practica inca de pe acum pentru a putea fi mai mult decat pregatit pentru provocarile cu care vin anii 2020-2030.

Big Data. Trebuie sa spunem ca epoca big data abia acum incepe. Companiile mari sunt din ce in ce mai interesate in a afla cat mai multe lucruri despre clientii lor sau despre cine ar putea deveni clientii lor. Provocarea este oferita de faptul ca informatiile culese trebuie sa fie expuse intr-un mod cat mai clar pentru ca mai apoi sa poata fi utilizate cu un maxim de eficienta. In cazul in care ai o vocatie spre partea de statistica sau de programare atunci ai toate sansele sa reusesti.

Software development. O mare parte din inginerii IT care lucreaza la noi in tara sunt foarte bine platiti si siguri de locurile lor de munca. Viitorul va fi axat pe un sector de servicii IT de care marile companii vor avea nevoie, creativitate externa pentru inteligenta artificiala.

Statiile de incarcare pentru masinile electrice. Tesla nu vine inca la noi in tara. Din pacate…sau din fericire? In cazul in care ti-ai dori sa achizitionezi o bucata de teren undeva in mediul urban ai putea investi intr-o parcare care sa ofere si incarcare pentru masinile electrice si sa taxezi cu 1 leu pe kW/h si deja vei avea un profit de 45 de bani pe fiecare kW/h, pe langa suma de bani pe care o poti scoate din abonamentele pentru parcare.

Citeste si:  Intocmirea unui Plan de Afaceri

Fermele verticale. Pamantul este cel mai valoros bun pe care il avem si oamenii sunt din ce in ce mai interesati de produsele bio. Fermele verticale reprezinta in mod clar o investitie de viitor.

Related Posts

Add Comment