Două motociclete enduro în 4 timpi de la GasGas pe care te poți baza: EC 250F și EC 350F

Pasionații de enduro în căutarea unei motociclete agile și manevrabile se pot orienta către modelele în 2 timpi și în 4 timpi din lineup-ul GasGas. EC 250F și EC 350F sunt motociclete cu motoare în 4 timpi pe care vă puteți baza pentru o experiență de riding antrenantă pe circuitele amenajate sau pe traseele off road preferate. Pe piață vei descoperi cele mai noi motociclete GasGas pentru disciplinele motocross și enduro, alături de o colecție extrem de diversificată de echipamente de protecție moto și off road, care cuprinde de la căști, mănuși, cizme și ochelari până la genunchiere, platoșe, protecții pentru gât și altele.

EC 250F este dovada că unele din cele mai bune lucruri din viață vin în pachete mici. Pornirea electrică a lui EC 250F furnizează performanță și distracție peste așteptările pe care le-ați putea avea de la un motor compact de 250cc. Greutatea redusă, suspensiile și amortizoarele WP contribuie la caracteristici deosebite de manevrabilitate și permit riderilor de toate vârstele și indiferent de experiență să se bucure de aventură la înălțimea celor mai ridicate exigențe.

Modelele dirt bike construite de producătorul spaniol au un look impecabil și sunt gândite să ofere o funcționare la cel mai înalt nivel. Din acest motiv, caroseria a fost concepută să permită o comunicare armonioasă între vehicul și pilot, furnizând ergonomie perfectă și libertate de mișcare maximă. Designul atractiv, modern și schema de culoare roșie oglindesc personalitatea spaniolă vibrantă. Șaua cu profil ergonomic oferă confort și control sporite în toate condițiile.

Citeste si:  Actele la control - ce documente trebuie să ai permanent în mașină

image002

Cadrele modelelor enduro în 2 și 4 timpi marca GasGas sunt construite din oțel crom molibden de greutate ușoară, tăiat cu laser și sudat, pentru a livra rezistență și precizie optime. Indiferent de provocările întâlnite pe teren, cadrele pentru motoarele din line-up-ul constructorului spaniol le permite riderilor să abordeze orice situație cu mai multă încredere la pilotare. Alături de geometria dovedită, cadrele asigură o manevrabilitate jucăușă și stabilitate de invidiat. Caroseria este finisată cu un strat de vopsea durabilă, pe roșu.

EC 350F promite să nu vă abandoneze la greu pe traseele cu nivel ridicat de dificultate. GasGas EC 350F este o motocicletă enduro în 4 timpi gândită pentru cei care vor mai multă putere și performanță, fără compromisul distracției, fiind un model „big bike” manevrabil și deosebit de agil. Utilizează ambreiajul hidraulic Braktec pentru operare consistentă, fără mentenanță și deține o cutie cu 6 viteze, alături de suspensii cu furci WP.

Motorul DOHC 350cc are multe în comun din punct de vedere al arhitecturii cu motorul modelului EC 250F, însă asigură o creștere semnificativă în materie de putere și cuplu. Acesta îi conferă lui EC 350F o greutate ușoară și un raport între putere și greutate care rivalizează cu cel al fratelui mai mare, 450. Motorul de construcție compactă și ușoară are doar 28 kg.

Citeste si:  Polaris RZR S 1000 EPS ’21 – Un SXS de mare putere

În concluzie, nu aveți cum să dați greș cu o motocicletă EC 250F sau EC 350F dacă aveți nevoie de un partener enduro manevrabil și agil, pentru pură distracție pe traseele off-road preferate sau pentru întreceri și concursuri de profil.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment