Cele mai populare ATV-uri pentru Touring din lineup-ul Polaris

Segmentul de ATV-uri dedicate pentru Touring este foarte bine reprezentat în line-up-ul Polaris Off Road prin modelele Sportsman Touring 570, Sportsman Touring 850 și Sportsman Touring XP 1000 Trail. Descoperă cele mai noi ATV-uri Polaris, alături de o paletă diversificată de accesorii ATV și echipamente de protecție pentru rideri și bucură-te de o experiență de neuitat.

Sportsman Touring 570 se caracterizează prin lățimea de 48 inch, fiind un vehicul 4×4 de teren potrivit pentru a explora chiar și cele mai înguste trasee montane. Vine cu moduri de tracțiune selectabile AWD / 2WD, șa integrată pentru acomodarea unui pasager, capacitate de remorcare de 555.7 kg, gardă la sol de 11 inch (279 mm), șa confortabilă pentru rider de înălțime 857 mm, capacitate de încărcare 220 kg. Acest ATV 567 cc este echipat cu motorul ProStar cu 1 cilindru, 4 timpi, DOHC și este capabil să dezvolte până la 44 cai putere, suficient pentru o experiență palpitantă pe traseul preferat. Motorul vine cuplat la o cutie automată PVT cu trepte P / R / N / L / H. Suspensia spate IRS cu braț dublu în A are o lungime a cursei de 241 mm, iar suspensia față MacPherson Strut oferă o lungime a cursei de 208 mm. Pe lângă modelul standard, sunt disponibile varianta cu servodirecție Sportsman Touring 570 EPS și ediția specială Sportsman Touring 570 Premium.

Citeste si:  Ce este un implant dentar

image002

Sportsman Touring 850 se caracterizează prin lățimea de 48.2 inch și oferă o gardă la sol de 11.25 inch. Motorizarea solidă ProStar în 2 cilindri, 850 cc, SOHC, 4 timpi este capabilă să furnizeze 78 cai putere. Modelul de față asigură tracțiune de înaltă performanță și vine echipat cu frâne pe discuri hidraulice puternice și frână de picior standard. Capacitatea de remorcare a acestui ATV de tip Touring este de 680 kg. Vine echipat din fabrică cu servodirecție Multi Select EPS și jante 14 inch din aluminiu.

Sportsman Touring XP 1000 Trail se distinge de la prima vedere prin designul modern și va oferi la fiecare ieșire manevrabilitate și putere de top, fiind unul dintre principalii concurenți în clasa sa. Printre cele mai importante dotări din componența acestui ATV 952 cc se numără bara de protecție pe față rezistentă, troliul Polaris HD de capacitate 1.587 kg, anvelope 27″, apărători de mâini, suspensii față și spate cu brațe duble în A.

image003

La toate acestea se adaugă sistemul de frânare pentru motor (Standard Engine Braking System – EBS) și sistemul de control la coborârea în pantă (Active Descent Control – ADC), plus servodirecția EPS (Multi-Select Electronic Power Steering). Pachetul este completat de spațiul de stocare de 8 litri pe spate și vopseaua în stil auto cu grafică custom. Motorul serios ProStar, 2 cilindri, 4 timpi, SOHC livrează 88 cai putere, oferind o experiență extrem de antrenantă pe cele mai dificile drumuri off road.

Citeste si:  Te muti? Iata cum iti poti transporta rapid lucrurile in noua locatie
Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment