Două ATV-uri entry-level, ideale pentru nou veniții în lumea off-road

Odată ce ai urcat pe un ATV, chiar și pentru câteva minute, o să existe cu siguranță dorința de a-ți achiziționa și tu un astfel de vehicul. ATV-ul este un mod foarte distractiv de a te relaxa și de a petrece timp cu familia sau cu prietenii. În plus, vei putea avea acces pe trasee greu de accesat cu alte tipuri de vehicule și te poți ajuta de el chiar și când vine vorba de muncă, pentru a căra diferite ustensile sau pentru a pătrunde pe teren accidentat. Dacă ești începător și ești în căutare de un ATV de vanzare, trebuie să știi că pe piață există mai multe variante entry-level.

Can-Am Outlander 450 T ’21

Can-Am Outlander 450 T ’21 este un model potrivit pentru orice este nou în lumea off-road, fiind în același timp și cel mai accesibil ATV de la producătorul Bombardier. Chiar dacă nu are un preț foarte ridicat, modelul de față este echipat cu tehnologie off-road performantă, acesta având un motor Rotax 450, cu o capacitate de 427 cmc și o putere 38CP. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L cu frână motor standard. În ceea ce privește sistemul de frânare, aceste este format din frâne pe discuri ventilate 214 mm (două pe față și unul pe spate) cu etrier cu două pistoane. Suspensiile sunt cu amortizoare pe ulei, cea din față fiind cu braț dublu tip A, iar cea din spate TTI independentă.

Citeste si:  Sfaturi pentru îngrijirea mâinilor

În ceea ce privește spațiul de stocare, modelul de față are portbagaj față cu o capacitate de 54,4 kg, portbagaj spate cu o capacitate de 109 kg și compartiment de transport spate de 10,9 litri. În plus, ATV-ul este echipat cu troliu și are sistem LinQ de atașare și detașare rapidă a accesoriilor pe portbagaje.

Din punct de vedere al designului, acest model este atractiv, având un design modern și fiind disponibil într-o singură schemă de culoare, și anume roșu. Can-Am Outlander 450 T ’21 are o greutate de 308 kg, o lungime de 2110 mm, o lățime de 1170 mm și o înălțime de 1240 mm.

CFMOTO CForce 450S ’21

ATV-ul CFMOTO CForce 450S ’21 este cel mai accesibil model din gama CFMoto din anul 2021, având un preț mai mic, în comparație cu modelul precedent. Acesta are un motor cu un cilindru, în 4 timpi, cu o capacitate de 398 cmc și o putere de 32 CP. Și acest model are o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L și transmisie pe cardan. Din punct de vedere mecanic, ATV-ul are suspensii față – spate independente, cu braț dublu tip A și frâne față – spate pe disc hidraulic.

CFMOTO CForce 450S ’21 are un design simplu și modern, fiind disponibil în patru scheme de culoare, și anume albastru, portocaliu, negru și camuflaj. Ca și dimensiuni, acesta are o lungime de 2100 mm, o lățime de 1100 mm și o înălțime de 1150 mm, având o greutate de 330 kg.

Citeste si:  Produse foarte moderne pentru manichiuri și pedichiuri complexe!

Cele două modele pot fi conduse de deținătorii de carnet categoria B și pot fi înmatriculate. Aceste modele se regăsesc în varianta cu omologare T3 și în varianta Euro5.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment