Can-Am Outlander X xc 1000R ’21 – Un ATV avansat, de mare putere

În urma unei perioade mai dificile, dată de condiția epidemiologică, cât și de stresul în plus acumulat de la locul de muncă și în cadrul vieții personale, oamenii au căutat tot mai des modalități de a se relaxa și de a se elibera de responsabilități și probleme. Dacă pentru unii o simplă plimbare, o ieșire în oraș sau o sesiune de shopping este soluția ideală pentru a se detașa de energiile negative, pentru tot mai mulți români condusul unui ATV pe traseele montane și cele forestiere par o alegere potrivită. Pentru a simți pe pielea ta efectul unui ATV, achiziționează-ți propriul All Terrain Vehicle din rețeaua de magazine ATVRom Arad.

Pentru ce ATV să optez?

Cererea acestor vehicule a continuat să crească, iar pentru a ține pasul, și oferta a ajuns la un nivel înalt. Astfel că, în prezent, pe piață există o gamă largă de modele. Totuși, dacă nu ai experiență în a-ți alege ATV-ul potrivit, sau pur și simplu vrei să auzi și părerile celorlalți rideri, noi îți putem sugera Can-Am Outlander X xc 1000R ’21, o sugestie bazată pe feedback-ul altor cumpărători și pe experiențele proprii.

image002

Avantaje

Puterea acestui ATV îl face să se remarce la capitolul motorizare. Acesta dispune de un motor Rotax de 976cc, V-Twin, EFI, cu răcire pe lichid, capabil să dezvolte până la 91 de cai putere. De asemenea, prezintă o cutie modernă de viteze P-R-N-H-L, cu frână de motor standard.

Citeste si:  Polaris RZR S 1000 EPS ’21 – Un SXS de mare putere

Pentru a putea face față oricărui tip de teren off-road, automobilul este dotat cu o servodirecție Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS) și o tracțiune selectabilă 2WD/4WD, cu diferențial față autoblocant Visco-Lok QE.

Acest vehicul este de asemenea un bun loc de depozitare al lucrurilor, atunci când pleci la drumuri lungi. El vine la pachet cu un compartiment de depozitare spate de 21.4L, cu o capacitate de susținere greutate cargo de 45 kg în față, respectiv 90kg în spate. Și remorcarea unor greutăți mari este posibilă, capacitatea de remorcare ajungând până la 750 de kilograme.

Apărut în anul 2021, vehiculul dispune de toate tehnologiile moderne din prezent. Printre acestea se numără un afișaj multifuncțional digital (cu vitezometru, turometru, kilometraj, centru diagnostic, indicatori trip&ore, nivel combustibil, treaptă viteză, indicator 4×4, ceas), ce va face din plimbarea relaxantă una mult mai ușoară.

Pentru creatorii modelului, BRP (Bombardier Recreational Products), siguranța se află pe primul loc. Astfel, pentru a garanta riderului o experiență cât mai relaxantă și lipsită de probleme, ei au adăugat lui Can-Am Outlander X xc 1000R ’21 apărători pentru mâini, un scut de aluminiu frontal, central și în dreptul picioarelor, protecții bascule, apărători de noroi, cât și o bară protecție față. Totuși, recomandată este și purtarea unui echipament adecvat de protecție, vital în anumite accidente.

Citeste si:  Cele mai populare ATV-uri pentru Touring din lineup-ul Polaris

Un astfel de vehicul, cu un design modern, înalt tehnologizat și motorizare puternică va atrage privirile tuturor, așadar, chiar și a infractorilor. Can-Am Outlander X xc 1000R are însă soluția pentru această problemă: un sistem antifurt D.E.S.S. ce îți va ține vehiculul în siguranță.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment