Dezinfectant profesional pentru saloanele de Nail-Art!

În ultimul an, efectele pandemiei s-au reflectat în mod negativ asupra multor afaceri mici. Unele firme au dat faliment altele și-au suspendat activitatea. Cei mai importanți distribuitori de produse profesionale și semiprofesionale din domeniul industriei de Nail-Art fac eforturi foarte mari pentru a ajuta firmele mici care își desfășoară activitatea în acest domeniu.

Callipso.ro este un renumit distribuitor produse manichiura din România care vă pune la dispoziție în acest moment, o ofertă foarte avantajoasă de aparatură pentru sterilizat precum și un modern și eficient dezinfectant concentrat pentru instrumentar.

Dezinfectant concentrat instrumentar Ezo-Extreme Dr. Mayer, 1litru

Produsul este atât de eficient încât poate fi folosit inclusiv pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical sau pentru dezinfectarea instrumentarului folosit în cabinetele medicale. Are proprietăți de curățare excelente, spectru de acțiune foarte larg și acțiune rapidă. Pot fi dezinfectate instrumente fabricate din oțel inoxidabil, din nichel, cupru, aluminiu, sticlă, porțelan, plastic, cauciuc, etc.

Din punct de vedere microbiologic este un foarte bun bactericid, fungicid, micobactericid, are efecte asupra adenovirusului, asupra virusului poliomielitei, asupra virusurilor envelopate și încapsulatede tip HBV, HCV, HIV, Ebola, Vaccinia, BVDV, etc.

Deoarece este un dezinfectant foarte puternic și concentrat, este nociv în caz de înghițire, poate cauza vătămări ale organelor dacă timpul de expunere este prelungit și repetat. Poate determina și arsuri ale ochilor. Dacă a fost înghițit accidental, nu trebuie provocată voma. Nu se elimină în mediul înconjurător și este dăunător al vieții acvatice.

Citeste si:  Baia de serviciu: 5 ponturi de amenajare

Modul de utilizare este specificat pe produs. Instrucțiunile trebuie respectate întocmai. Este unul din produsele profesionale de care aveți nevoie pentru a dezinfecta cu strictețe instrumentarul folosit pentru realizarea manichiurilor și pedichiurilor.

Aparatură modernă

La fel de utile sunt și aparatele pentru sterilizarea instrumentarului din centrele de înfrumusețare. Oferta actuală include un sterilizator pupinel profesional și un sterilizator cu quartz mic.  Ambele produse sunt la preț redus în acest moment. Le puteți achiziționa și în cantități mari. Pentru acest lucru, va trebui să intrați în legătură directă cu un reprezentant din partea firmei și să solicitați informații suplimentare de actualitate. Orice produs inclus în oferta acestui distribuitor poate fi cumpărat și de către persoanele particulare dacă le considerați utile pentru nevoile dumneavoastră. Reducerile și costul transportului sunt aceleași ca și cele pentru firme.

Accesorii și ustensile pentru saloanele de manichiură și pedichiură

Vă poate fi de folos inclusiv oferta pentru ustensile și accesorii. Sunt tot felul de produse fără de care nu puteți realiza manichiuri de excepție.Bețișoare portocal, bandă decorativă cu glitter, bandă de protecție pentru unghii, capsule pentru îndepărtat oja semipermanentă, pile, buffere, bit ceramică, bit ceramică pentru cuticule, paletare de culori, etc.

Adăugați și o multitudine de geluri colorate, geluri pentru construcții, soluții pregătitoare pentru fixarea ojelor sau a gelurilor UV, polygel, pudre acrilice, oje semipermanente și multe alte lucruri interesante de foarte bună calitate.

Citeste si:  Can-Am Outlander X xc 1000R '21 – Un ATV avansat, de mare putere
Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment