De ce sa inchiriezi apartament in loc sa il cumperi

Detinerea unei proprietati poate fi de cele mai multe ori un sentiment care sa te ajute sa te simti bine si nu in ultimul rand, un sentiment care sa iti ofere siguranta. Insa, nu pentru toata lumea este la fel. Afla aici cateva motive care te vor ajuta sa intelegi de ce poate fi un motiv bun sa alegi sa inchiriezi decat sa cumperi un apartament.

  1. Scapi de niste cheltuieli

In momentul in care esti proprietar, ai de luat in vedere destul de multe cheltuieli. Tot ceea ce tine de mentenanta apartamentului este platit de cele mai multe ori de proprietar. De aceea, in momentul in care devii chirias poti salva destul de multi bani prin faptul ca nu esti nevoit sa platesti toate acele lucruri de care este responsabil un proprietar de locuinta.

Mai mult decat atat, in momentul in care iti dai seama ca sunt de facut reparatii, ii vei putea propune proprietarului sa platesti tu, in schimbul unei negocieri pentru cat platesti pentru chirie. In felul acesta, din nou, vei mai putea reduce din cheltuieli.

  1. Te poti muta oricand doresti

Prin faptul ca esti chirias, un foarte bun lucru este acela ca te poti muta oricand doresti, in momentul in care ai nevoie sa iti schimbi locuinta sau gasesti o oferta mai buna de care vrei sa profiti.

Citeste si:  Cum sa economisesti simplu si inteligent

Sa presupunem ca la un moment dat gasesti pe internet oferte avantajoase de inchiriere apartamente Herastrau. De ce nu ai profita la momentul potrivit de acestea? Iata de ce te poti bucura din plin de statutul de chirias. O astfel de posibilitate iti este utila si daca ai un loc de munca care isi schimba destul de des locatia.

  1. Nu iti faci griji de asigurari obligatorii

Pentru ca nu este locuinta ta, scapi de mai multe cheltuieli. Si cum una dintre cele mai importante este asigurarea de locuinta, gandeste-te cat de util iti va fi sa nu iti faci probleme pentru ceea ce s-ar putea intampla intr-un caz nefericit.

Cheltuiala pentru asigurarea de locuinta, pentru apartamentul sau casa in care stai, este suportata integral de proprietar. Tu iti poti pastra banii pentru alte mici placeri de care poti profita in orice moment.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment