Cum poti evita sa cumperi mai mult decat ai nevoie de Black Friday

In perioada reducerilor suntem tentati sa cumparam mai mult decat ne putem permite. Tentatia este foarte mare si nu ne putem abtine sa nu plecam acasa cu bunul respectiv. Dupa ce acel sentiment de fericire trece vei vedea ca produsul respectiv nu te va mai face atat de fericit pe cat ti-ai dori.

Acceseaza blackfriday.onlines.ro pentru a ramane la curent cu toate reducerile care au loc in fiecare an. Cu cat esti mai bine informat de reducerile care urmeaza sa apara cu atat poti face alegeri mai bune.

Nu ai nevoie de atat de multe produse pe cat crezi iar in perioada reducerilor este recomandat sa cumperi doar ce iti este util. Orice cheltuiala in plus nu va face decat sa iti destabilizeze bugetul.

  Cum poti evita sa cumperi mai mult decat ai nevoie de Black Friday

In primul rand trebuie sa stii ca acest tip de comportament se numeste “ consumerism” iar asta reprezinta o nevoie a oamenilor de a consuma un anumit produs chiar daca au nevoie de el sau nu. Acest tip de comportament are loc deoarece omul are nevoie sa isi satisfaca o anumita nevoie patologica.

Consumerismul este un fenomem global si a pus stapanire pe marea majoritate a oamenilor. Persoanele care sunt adeptii consumerismului cumpara produse din dorinta de a se simti mai fericiti si pentru a se afirma social. In plus acestia isi doresc sa se simta mai atractivi iar in tot acest proces publicitatea joaca un rol foarte important.

Citeste si:  Cum sa economisesti bani rapid si usor in 2024

O consecinta foarte grava a consumerismului este dependenta de cumparaturi. Aceasta dependenta este catalogata ca o tulburare care determina oamenii sa cumpere haine, produse alimentare, produse cosmetice, electronice dar fara a avea capacitatea de a constientiza consecintele care apar impreuna cu dependenta de aceste cumparaturi.

Consumerismul are loc atunci cand au loc perioadele de reduceri. Intr-o campanie de Black Friday reducerile pot ajunge si pana la 90%.

Inainte de a face cumparaturi inutile trebuie sa iei toate masurile de precautie. Ai nevoie sa faci cele mai bune alegeri astfel incat sa nu cheltui o suma foarte mare de bani. Nu lasa reducerile din marile magazine sa te influenteze mai mult decat este cazul.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment