Cele mai impresionante reduceri auto

Urmeaza o perioada cu cele mai importante reduceri din an. Black Friday este perioada care inregistreaza preturi record la masini. In anul 2019 se preconizeaza ca in perioada Black Friday vor fi masini cu reduceri de mii de euro.

       Descopera cele mai impresionante reduceri auto

Vezi aici toate cele mai mari reduceri din aceasta perioada atat de mult asteptata. In Black Friday iti poti cumpara telefoane, haine, laptopuri, vacante dar si masini. Foarte multi romani asteapta aceasta perioada pentru reducerile substantiale la masini, atat distribuitorii oficiali cat si resellerii se bat in oferte care mai de care mai avantajoase.

Black Friday a inceput ca un eveniment desfasurat anual cu reduceri la produsele din categoria IT, electrocasnice dupa care s-a extins  pe tot segmentul de larg consum. In prezent in aceasta perioada poti cumpara de la produse de lux pana la haine si alimente.

In anul 2013 eMag a scos o supriza de Black Friday, masini de vanzare la cele mai bune preturi.  Cea mai mare reducere aplicata unei masini a fost atunci de 12.600 de euro.

Perioada urmatoare este cea mai buna pentru a-ti cumpara masina la care visai. An de an in aceasta perioada s-au inregistrat cele mai bune reduceri in domeniul auto.  Mai mult de atat de Black Friday iti poti cumpara masini second hand. Toti comerciantii au ales sa se alature acestui eveniment pentru a-si majora castigurile.  In prezent procentul de masini second hand achizitionate il depaseste cu mult pe cel al masinilor noi cumparate.

Citeste si:  Modalitati de a economisi bani in fiecare zi

Industria auto a cunoscut o crestere spectaculoasa in ultimii ani. Persoane din toate colturile tarii isi cumpara masini pentru a se putea deplasa mai usor dintr-o localitate in alta.

Oamenii aleg sa cumpere masini atat din cadrul magazinelor online cat si din targuri auto sau reprezentanta. Cu toate astea trebuie sa faci cea mai buna alegere pentru tine. In cazul in care nu iti permiti o masina la pret intreg cel mai bine este sa astepti perioada reducerilor pentru a-ti putea cumpara masina la care visezi. Pune calitatea mai presus de tot si asa vei reusi sa ai parte de un produs exceptional de care sa te bucuri o perioada cat mai mare de timp.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment