Ce costuri implica scoala de soferi

Vrei sa incepi scoala de soferi? Atunci trebuie sa stii ce implica aceasta atat din punct de vedere al informatiilor dobandite cat si din punct de vedere al costurilor suportate.

Vezi pe link-ul urmator mai multe detalii despre scoala de soferi si tot ce implica.

   Ce costuri implica scoala de soferi

Categoria A

Daca vrei sa obtii un permis pentru categoria A ( AM, A1, A2 sau A) trebuie sa achiti o taxa care este cuprinsa intre 1000 si 1400 de lei.

Categoria B

In cazul in care vrei sa obtii un permis pentru categoria B atunci trebuie sa stii ca suma variaza intre 1000 si 2200 lei. Pretul este influentat in mare parte de tipul de masina pe care vei invata sa conduci.

Categoria C, CE

Pentru aceasta categorie preturile sunt destul de diferite in functie de:

Categoria C, CE – costul pentru aceasta categorie este de 3100 de lei atunci cand cursantul poseda permis auto categoria B cu o vechime de sub un an

Categoria C, CE – costul pentru aceasta categorie este de 3000 de lei atunci cand cursantul poseda permis auto categoria B cu o vechime mari mare de un an

Categoria D

Toti soferii care vor sa obtina acest tip de permis trebuie sa stie ca taxele variaza in functie de urmatoarele aspecte:

Citeste si:  Nu cumpara chiar toata lumea aur

Persoanele care au permis categoria B trebuie sa achite suma de 5000 de lei

Persoanele care au permis auto categoria C si/sau D1 cu o vechime mai mica de 1 an trebuie sa achite suma de 2300 lei

Persoanele care poseda permis de conducere categoria C si/sau D1 cu o vechime mai mare de 1 an trebuie sa achite suma de 2200 lei.

Actele necesare in cazul in care vrei sa sustii examenul auto pentru categoria B sunt: fisa medicala, avizul psihologic, fisa de scolarizare, doua fotografii tip permis de conducere, cazier judiciar, avizul psihologic, copie dupa BI sau CI in format A4, diploma de studii,  chitanta CEC pentru achitarea taxei de examen auto si nu in ultimul rand fisa evidenta ore de conducere atat in original cat si copie.

Soala de soferi a ajuns sa fie tot mai cautata. Oamenii doresc sa obtina permisul auto pentru a avea parte de mai multa independenta.

 

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment