Cateva trucuri de care sa tii cont pentru a face economii de bani

Ce ai zice daca ai reusi sa economisesti mai multi bani in fiecare zi?

Daca lucrezi din greu si nu reusesti sa strangi bani, trebuie sa citesti acest articol. Trebuie sa stii ca exista o multime de trucuri de care sa tii cont fara sa iti pierzi insa timpul.

Foloseste-te de o aplicatie care sa te ajute sa economisesti bani. Cea mai buna idee deoarece este un lucru foarte la indemana, care va lua o greutate de pe umerii tai si te va ajuta si sa castigi mai mult timp. Cu ajutorul unei aplicatii economiile de bani devin o adevarata joaca de copil mai ales daca ai un cont online. Poti programa pur si simplu un transfer automat in fiecare luna din contul curent inspre un cont de economii in fiecare luna.

Chiar daca la inceput suma este mai mica, important este sa incepi de undeva. Aplicatiile de acest gen sunt foarte simplu de utilizat si sa iti administrezi mai usor bugetul.

Planifica mesele. Atunci cand cineva te va intreba cum reusesti sa hranesti o familie de 6 persoane cu mai putin de 15 milioane pe luna, raspunsul va fi unul foarte simplu- planifica mesele.

Planificarea meselor este un lucru care te va ajuta sa faci economii de bani. In acest fel, poti elimina cheltuielile inutile si compulsive.
Dar, poti prepara in acelasi timp si mese abordabile si echilibrate.

Citeste si:  Cum depasesc oamenii smart perioadele de criza financiara

Poti planifica mesele si in functie de promotii sau reduceri. Daca vrei, de exemplu, sa prepari un fel de mancare pe baza de carne, alege tipul de carne cel mai ieftin care este la promotie.

Mai lucreaza patru ore altundeva daca timpul iti permite asta. Un job temporar, part-time te poate ajuta sa faci economii sau sa iesi dintr-un impas financiar.

Si este cea mai buna alegere mai ales daca ai mai multe datorii de rambursat.

Ai grija la fiecare cheltuiala pe care o faci. Inainte de fiecare cheltuiala, trebuie sa te gandesti daca aceasta este cu adevarat utila. Sau gandeste-te daca ai nevoie cu adevarat de un serviciu de telefonie, de televiziune sau abonament sau la ziar.

Ai nevoie si de un fond de urgenta. Este un lucru indispensbil atunci cand ai nevoie de mai multi bani intr-o perioada mai scurta de timp si nu vrei sa iei un credit. Un fond de urgenta de cel putin 1000 de euro este cel mai important lucru deci.

Foloseste-te de regula de 30 de zile. Inainte de o cheltuiala mai importanta, foloseste-te de aceasta regula. Poti astepta deci 30 de zile inainte de a face o cheltuiala. Daca dupa 30 de zile inca mai vrei acel lucru, inseamna ca poti cheltui banii. Cel mai adesea insa, vei vedea ca nu mai ai nevoie de acel lucru.

Citeste si:  Cum sa transformi economisirea de bani intr-o dependenta

Coboara temperatura din casa cu un grad. Nici nu vei simti diferenta, dar se va vedea la facturi, fara doar si poate. Si coborand temperatura cu pana la 3 grade, economiile pot ajunge pana la 20%.

Citeste pe www.newsin.ro ultimele stiri din afaceri, dar si din alte domenii de interes national.

Related Posts

Add Comment